K kobe bryantt Femtopat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 27 15 Nisan 2025 #1 Merhaba, almayı düşünüyorum. Fakat daha kullanan çok kişi görmedim, benim için daha önemli olan konu müzik kalitesi ve basslar. Kullanan var ise sorularımı cevaplarsa sevinirim.
Merhaba, almayı düşünüyorum. Fakat daha kullanan çok kişi görmedim, benim için daha önemli olan konu müzik kalitesi ve basslar. Kullanan var ise sorularımı cevaplarsa sevinirim.
Agony1 Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 1.195 Daha fazla Sistem Özellikleri 7800XT+13400F Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #2 Önemli olan müzik ve bass ise başka bir şeye yönel bence ,bass olarak çok iyi değil galiba.
K kobe bryantt Femtopat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 27 15 Nisan 2025 #3 Agony1 dedi: Önemli olan müzik ve bass ise başka bir şeye yönel bence, bass olarak çok iyi değil galiba. Genişletmek için tıkla... Önerin var ise dinlerim, önceliğim müzik. Fakat yine PC'de kullanacağım oyun da oynayacağım.
Agony1 dedi: Önemli olan müzik ve bass ise başka bir şeye yönel bence, bass olarak çok iyi değil galiba. Genişletmek için tıkla... Önerin var ise dinlerim, önceliğim müzik. Fakat yine PC'de kullanacağım oyun da oynayacağım.