ATK hub indirdim açtım kulaklık gözüküyordu tıkladığım zaman CMD'yi yönetici olarak çalıştırmak istiyor çalıştıra basıyorum sonra Çince bir bildirim falan geliyor uygulamayı kapatıyor her denediğimde böyle yardımcı olur musunuz?
ATK hub indirdim açtım kulaklık gözüküyordu tıkladığım zaman CMD'yi yönetici olarak çalıştırmak istiyor çalıştıra basıyorum sonra Çince bir bildirim falan geliyor uygulamayı kapatıyor her denediğimde böyle yardımcı olur musunuz?
Google çeviriden bir bakın. Belki güncellemeyi yapmış, tekrar açtığınızda uyarı veriyordur.
Kanka aynı kulaklıktan sipariş vermeyi düşünüyorum sence alınır mı tecrübelerin nedir?ATK hub indirdim açtım kulaklık gözüküyordu tıkladığım zaman CMD'yi yönetici olarak çalıştırmak istiyor çalıştıra basıyorum sonra Çince bir bildirim falan geliyor uygulamayı kapatıyor her denediğimde böyle yardımcı olur musunuz?
Kanka aynı kulaklıktan sipariş vermeyi düşünüyorum sence alınır mı? Tecrübelerin nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.