ATK Mercury kafa bandından kırıldı

efeist

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Biostar A320M | CPU: AMD Ryzen 5 5500 | GPU: Biostar AMD RX 560 4GB | RAM: Corsair Vengeance LPX 2 x 8 GB 3000 Mhz CL16 | SSD: Netac 240GB | Kasa: Gamegaraj Pollux 3TD | Mouse: Razer Deathadder V2 X | Klavye: Red Dragon Fizz | Kulaklık: Gamenote H2002p | Monitör: ASUS TUF Gaming VG249Q1R 23.8 1920x1080 165Hz 1ms HDMI DP
Arkadaşlar selam, yaklaşık bir ay önce Wraith üzerinden bir ATK Mercury satın aldım. Kulaklıktan gayet memnundum fakat dün, olduğunu varsayıyorum, kafa bandı kısmından kırılmış. Kulaklık fotoğrafını ekleyeceğim. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim? Garantiye alacaklarını sanmıyorum, göndermeyeceğim sanırım. O yüzden kendim nasıl bir çözüme gidebilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_2282.jpeg
    56,4 KB · Görüntüleme: 106
Bendede aynı kulaklığın siyahı var. Alalı 2 ay olmadı. Bende bugün kafa bandının sol tarafından çatladığını fark ettim. Kullanmaya devam edersem ayrılabilir. Wraithle iletişime geçmeyi düşünüyorum.

Merhaba hocam, öncelikle geçmiş olsun. Bu modelden kaynaklı bir sorun sanırım. Wraith ile iletişime geçmeyi ben de düşündüm ama garantiye alacaklarını hiç sanmıyorum. Bir de desteklerine ulaşamıyorum. Siz de bir aksiyon olursa beni de haberdar eder misiniz, rica etsem?

Hocam mail attım, detaylı inceleme için garantiye göndermemi söylediler ve kodla birlikte bugün kargoya verdim. Artık incelemeden sonra müşteri hatası demezlerse değiştireceklerini umuyorum.

Güncelleme: Garantiden değişim/iade kararı çıktı kararsızım değişim yapsam acaba tekrar kırılır mı diye, iade yapsam bu fiyata böyle kulaklık bulamayacağım.

Son düzenleme:
Aynı şekilde benim kulaklık ta çatladı mayıs ayında almıştım acaba banada iade ve değişim yaparlar mı?

Aynı şekilde benim kulaklık ta çatladı mayıs ayında almıştım acaba banada iade ve değişim yaparlar mı?
Mail at wraithe dönüş sağlıyorlar ürünü garantiye göndermeniz için. İnceleyip geri dönüş sağlıyorlar sonucu.

Hocam ben de mayıs ayinda aldım benim de kırıldı siz kulaklığı göndermiş miydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…