ATK Mercury vs JBL Quantum 350

springtrap.166

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ekran kartı:amd radeon 7800xt işlemci:amd ryzen 5 7500f ram:g skill 32gb ddr5 6000mhz ssd:kingston renegade 1tb işlemci soğutucu:rampage octagon c60 anakart:gigabyte b650m s2h kasa/psu:vento vg20al 850watt
Başlıktaki gibi bazıları quantum 350 ATK'ye göre kötü diyor, bazıları iyi diyor. Quantum 350 daha ucuz, aralarında 1000 TL falan fark var. Hangisi alınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Quantum kullanıyorum bu fiyata gerçekten çok iyi F/P. Uygulamasından EQ ayarı ile kullanırsanız ses oturuyor alırsanız yazın buraya EQ ayarını atarım. Laptopta kullanıcaksanız USB sıkıntısı yaşayabilirsiniz hatırladığım kadarıyla şarj ederken dongle ve USB bağlı olmalı aynı anda, evdeki duvarlar çok kalınsa kopabiliyor, mikrofon ve gecikme konusunda sıkıntı yaşamadım.

Quantum kullanıyorum bu fiyata gerçekten çok iyi F/P. Uygulamasından EQ ayarı ile kullanırsanız ses oturuyor alırsanız yazın buraya EQ ayarını atarım. Laptopta kullanıcaksanız USB sıkıntısı yaşayabilirsiniz hatırladığım kadarıyla şarj ederken dongle ve USB bağlı olmalı aynı anda, evdeki duvarlar çok kalınsa kopabiliyor, mikrofon ve gecikme konusunda sıkıntı yaşamadım.
Büyük ihtimal bugün sipariş edicem. hic ses bozulması falan oluyor mu?

Screenshot_1.png

Kulaklık ayarlarından uzamsal ses, ses geliştirmelerini kapatın ve bu EQ'yu bir deneyin. Ayrıca fxsound uygulamasıyla da destekleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı