hakanastily
Hectopat
Elimde HyperX Cloud II Core var zamanında 2200'e almıştım. Bunu satıp ATK N9 Pro'ya geçmeli mi yoksa HyperX daha mi iyi?
Elimde HyperX Cloud II Core var zamanında 2200'e almıştım. Bunu satıp ATK N9 Pro'ya geçmeli mi yoksa HyperX daha mi iyi?
HyperX varsa kalsın ya değiştirmeye gerek yok.
Hangisi daha iyidir?
N9 pro nasıl hocam kullananlar ne dıyoİkisi de olabilir N9 proyuda 3 ay kullanandan falan yorum gördüm yani ben HyperX ile devam ederdim en fazla ped değişilir.
N9 Pro nasıl hocam kullananlar ne dıyor.
bende alacağım az sonra n9 pro modeliniBen araştırdığım kadarıyla kullanan herkes begeniyor şu anlık HyperX mi daha iyi o mu karşısında bir bilgi bulamadım ama yine de satip alacağım gibi gözüküyor. Bluethooth ve şarj olurken kullanmak istiyorum çünkü.
Bende alacağım az sonra N9 Pro modelini.
Yani fazla değerlendirmesi yok ama kullananların hepsi beğenmiş, 1 yıl sonra kronik sorunu ortaya çıkmazsa güzel kulaklık sanırım.N9 pro nasıl hocam kullananlar ne dıyo
Aldım hocam üzeceğini düşünmüyorum ya fiyatıda göz önünde bulundurmak lazım bu seviyede pek rakip yok bu kulaklığaYani fazla değerlendirmesi yok ama kullananların hepsi beğenmiş, 1 yıl sonra kronik sorunu ortaya çıkmazsa güzel kulaklık sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.