nasteisha Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #1 Selam elimde EZ63he var satmayı düşünüyorum, sattıktan sonra RS6 alınır mı? Fiyatına değer mi?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.171 Makaleler 3 Çözümler 21 31 Mayıs 2025 #2 nasteisha dedi: Selam elimde EZ63he var satmayı düşünüyorum, sattıktan sonra RS6 alınır mı? Fiyatına değer mi? Genişletmek için tıkla... EZ63'ü niye satacaksınız bence gerek yok elinizde EZ63 olduktan sonra bir sorun yaşadıysanız bilemem.
nasteisha dedi: Selam elimde EZ63he var satmayı düşünüyorum, sattıktan sonra RS6 alınır mı? Fiyatına değer mi? Genişletmek için tıkla... EZ63'ü niye satacaksınız bence gerek yok elinizde EZ63 olduktan sonra bir sorun yaşadıysanız bilemem.
nasteisha Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #3 Mantar09 dedi: EZ63'ü niye satacaksınız bence gerek yok elinizde EZ63 olduktan sonra bir sorun yaşadıysanız bilemem. Genişletmek için tıkla... Hocam baglantı sorunları var klavyeyi oynatınca baglantı kopup geri geliyor.
Mantar09 dedi: EZ63'ü niye satacaksınız bence gerek yok elinizde EZ63 olduktan sonra bir sorun yaşadıysanız bilemem. Genişletmek için tıkla... Hocam baglantı sorunları var klavyeyi oynatınca baglantı kopup geri geliyor.
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.716 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer İstanbul 31 Mayıs 2025 #4 nasteisha dedi: Hocam baglantı sorunları var klavyeyi oynatınca baglantı kopup geri geliyor. Genişletmek için tıkla... Garantisi 2 yıl, aldığınız firmaya yazmadınız mı?
nasteisha dedi: Hocam baglantı sorunları var klavyeyi oynatınca baglantı kopup geri geliyor. Genişletmek için tıkla... Garantisi 2 yıl, aldığınız firmaya yazmadınız mı?
nasteisha Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #5 roxy1881 dedi: Garantisi 2 yıl, aldığınız firmaya yazmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam baglantı sorunu kronik hepsinde varmış.
roxy1881 dedi: Garantisi 2 yıl, aldığınız firmaya yazmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam baglantı sorunu kronik hepsinde varmış.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.171 Makaleler 3 Çözümler 21 31 Mayıs 2025 #6 nasteisha dedi: Hocam baglantı sorunu kronik hepsinde varmış. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef ki öyle driveri da pek iyi sayılmayan sorun çıkartan bir ürün bu arada RS6 yerine RS6 Ultra alabilirseniz çok daha iyi olur.
nasteisha dedi: Hocam baglantı sorunu kronik hepsinde varmış. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef ki öyle driveri da pek iyi sayılmayan sorun çıkartan bir ürün bu arada RS6 yerine RS6 Ultra alabilirseniz çok daha iyi olur.
nasteisha Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #7 Mantar09 dedi: Evet maalesef ki öyle driveri da pek iyi sayılmayan sorun çıkartan bir ürün bu arada RS6 yerine RS6 Ultra alabilirseniz çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım büyük ihtimalle.
Mantar09 dedi: Evet maalesef ki öyle driveri da pek iyi sayılmayan sorun çıkartan bir ürün bu arada RS6 yerine RS6 Ultra alabilirseniz çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım büyük ihtimalle.
Sharpen Megapat Katılım 12 Şubat 2015 Mesajlar 41 31 Mayıs 2025 #8 Hocam wraithte rs6 stoğu kalmamış siz başka bir siteden mi bakıyorsunuz?
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.716 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer İstanbul 31 Mayıs 2025 #9 Sharpen dedi: Hocam wraithte rs6 stoğu kalmamış siz başka bir siteden mi bakıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Stoklar hızlı tükeniyor maalesef.
Sharpen dedi: Hocam wraithte rs6 stoğu kalmamış siz başka bir siteden mi bakıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Stoklar hızlı tükeniyor maalesef.
nasteisha Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #10 Sharpen dedi: Hocam Wraith'te RS6 stoğu kalmamış siz başka bir siteden mi bakıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ultra modeline bakıyorum ben.
Sharpen dedi: Hocam Wraith'te RS6 stoğu kalmamış siz başka bir siteden mi bakıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ultra modeline bakıyorum ben.