Merhabalar, anlam veremediğim bir şekilde Alt + Fn + F4 fonksiyonunu kullanamıyorum. Bu kombinasyonu kullandığımda RGB reset atıyor (yanıp sönüyor ve tekrar eski haline dönüyor). Fn tuşunda bir problem olduğunu düşünüyorum. Ancak sağ taraftaki Fn ve Alt tuşlarının yerini değiştirdiğimde sorunsuz kullanabiliyorum.
Hocam klavye ayarlarını sıfırlamayı deneyin yazılımda. Yazılımla da olmazsa klavyenin kendi kısayolları oluyor resetlemek için. Kitapçığında belirtilir. O şekilde bir sıfırlayın, düzelecektir kanımca.
Hocam klavye ayarlarını sıfırlamayı deneyin yazılımda. Yazılımla da olmazsa klavyenin kendi kısayolları oluyor resetlemek için. Kitapçığında belirtilir. O şekilde bir sıfırlayın, düzelecektir kanımca.
İlk dediğinizi yaptım fakat yine aynı şekilde devam ediyor. Kutunun içerisinde herhangi bir kitapçık bulamadım ve internette bunun ile alakalı bir şeyde yazmıyor. Garantiye vermekten başka bir şey gelmiyor aklıma.
hocam aynı sorun bende de mevcut. Sanırım geçen günlerde yaptığım firmware güncellemesinden olabilir. alt f4 yaptığımda klavye kendine reset atmış gibi pembe ışık yanıp sönüyor
hocam aynı sorun bende de mevcut. Sanırım geçen günlerde yaptığım firmware güncellemesinden olabilir. alt f4 yaptığımda klavye kendine reset atmış gibi pembe ışık yanıp sönüyor