RuLingko Femtopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #1 ATK RS6 ile Ultra arasında tek fark switch farkı, yani switch farkı için 1000 TL farka değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2025
F ff.spexx Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #2 Birinin switchi ttc RGB magneto. Diğerinin ki Gateron jade Gaming Max Custom. Ben ultranın sesini beğendim ses videolarına baktınız mı?
Birinin switchi ttc RGB magneto. Diğerinin ki Gateron jade Gaming Max Custom. Ben ultranın sesini beğendim ses videolarına baktınız mı?
RuLingko Femtopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #3 ff.spexx dedi: Birinin switchi ttc RGB magneto. Diğerinin ki Gateron jade Gaming Max Custom. Ben ultranın sesini beğendim ses videolarına baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Baktım ama galiba benim kulağımda bi sıkıntı vat pek bi fark duyamadım ff.spexx dedi: Birinin switchi ttc RGB magneto. Diğerinin ki Gateron jade Gaming Max Custom. Ben ultranın sesini beğendim ses videolarına baktınız mı? Genişletmek için tıkla... bide gateron jade pro hocam gaming max custom değil
ff.spexx dedi: Birinin switchi ttc RGB magneto. Diğerinin ki Gateron jade Gaming Max Custom. Ben ultranın sesini beğendim ses videolarına baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Baktım ama galiba benim kulağımda bi sıkıntı vat pek bi fark duyamadım ff.spexx dedi: Birinin switchi ttc RGB magneto. Diğerinin ki Gateron jade Gaming Max Custom. Ben ultranın sesini beğendim ses videolarına baktınız mı? Genişletmek için tıkla... bide gateron jade pro hocam gaming max custom değil
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.189 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2025 #4 RuLingko dedi: ATK RS6 ile Ultra arasında tek fark switch farkı, yani switch farkı için 1000 TL farka değer mi? Genişletmek için tıkla... Değmez, jade Pro daha iyi ses olarak.
RuLingko dedi: ATK RS6 ile Ultra arasında tek fark switch farkı, yani switch farkı için 1000 TL farka değer mi? Genişletmek için tıkla... Değmez, jade Pro daha iyi ses olarak.
F ff.spexx Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #5 RuLingko dedi: Baktım ama galiba benim kulağımda bir sıkıntı vat pek bir fark duyamadım Bir de Gateron jade Pro hocam Gaming Max Custom değil Genişletmek için tıkla... Evet hocam aspas modeline bakmışım kusura bakma. Yani bana kalırsa ATK RS6 işimi görür. O kadar fark vermeye değmez
RuLingko dedi: Baktım ama galiba benim kulağımda bir sıkıntı vat pek bir fark duyamadım Bir de Gateron jade Pro hocam Gaming Max Custom değil Genişletmek için tıkla... Evet hocam aspas modeline bakmışım kusura bakma. Yani bana kalırsa ATK RS6 işimi görür. O kadar fark vermeye değmez
RuLingko Femtopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #6 ff.spexx dedi: Evet hocam aspas modeline bakmışım kusura bakma. Yani bana kalırsa ATK RS6 işimi görür. O kadar fark vermeye değmez Genişletmek için tıkla... ben yanlış görmedim değilmi yani sadece switch farkı var herşeyi aynı herhalde onun dışında
ff.spexx dedi: Evet hocam aspas modeline bakmışım kusura bakma. Yani bana kalırsa ATK RS6 işimi görür. O kadar fark vermeye değmez Genişletmek için tıkla... ben yanlış görmedim değilmi yani sadece switch farkı var herşeyi aynı herhalde onun dışında
F ff.spexx Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #7 RuLingko dedi: Ben yanlış görmedim değil mi yani sadece switch farkı var her şeyi aynı herhalde onun dışında. Genişletmek için tıkla... Evet hocam özellik tablosuna baktim her şey aynı switch haric.
RuLingko dedi: Ben yanlış görmedim değil mi yani sadece switch farkı var her şeyi aynı herhalde onun dışında. Genişletmek için tıkla... Evet hocam özellik tablosuna baktim her şey aynı switch haric.