Helmmwen Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 16 3 Eylül 2025 #1 Merhaba, iyi sosyaller. Klavye aldım, ATK RS6; bu klavyede 'snap tap' özelliğini nasıl açacağımı bilen var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2025
Merhaba, iyi sosyaller. Klavye aldım, ATK RS6; bu klavyede 'snap tap' özelliğini nasıl açacağımı bilen var mı acaba?
Çözüm roxy1881 3 Eylül 2025 Yazılımından. ATK HUB | All-in-One Software for ATK Devices Easily manage your ATK mouse, keyboard, or headset with ATK HUB. Customize performance, lighting, macros, and stay updated with one powerful tool. www.atk.store
Yazılımından. ATK HUB | All-in-One Software for ATK Devices Easily manage your ATK mouse, keyboard, or headset with ATK HUB. Customize performance, lighting, macros, and stay updated with one powerful tool. www.atk.store
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.618 Makaleler 1 Çözümler 124 Yer İstanbul 5 Eylül 2025 #11 Helmmwen dedi: Evet halletim çok sağ olun. Bir sorum daha var, aslında bu klavyenin ışığı kaycap'ler yüzünden herhalde çok az geliyor. Işık geçiren bir keycap alırsam daha fazla ışık alır mıyım acaba? Genişletmek için tıkla... Alırsınız. Artı 0 Eksi
Helmmwen dedi: Evet halletim çok sağ olun. Bir sorum daha var, aslında bu klavyenin ışığı kaycap'ler yüzünden herhalde çok az geliyor. Işık geçiren bir keycap alırsam daha fazla ışık alır mıyım acaba? Genişletmek için tıkla... Alırsınız.