K killsgangmember Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #1 Bu iki ürün arasında kararsız kaldım. Alırsam hangisi beni uzun süre götürür ve parasına değer?
roxy1881 Hectopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.453 Makaleler 1 Çözümler 96 Yer İstanbul 3 Temmuz 2025 #2 killsgangmember dedi: Bu iki ürün arasında kararsız kaldım. Alırsam hangisi beni uzun süre götürür ve parasına değer? Genişletmek için tıkla... Manyetik klavye kullanacağım diyorsan RS6.
killsgangmember dedi: Bu iki ürün arasında kararsız kaldım. Alırsam hangisi beni uzun süre götürür ve parasına değer? Genişletmek için tıkla... Manyetik klavye kullanacağım diyorsan RS6.
K killsgangmember Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #3 roxy1881 dedi: Manyetik klavye kullanacağım diyorsan RS6. Genişletmek için tıkla... Fonkisyon tuşlarını nasıl kullanabilirim peki hocam? Bu klavyede yok baktığım üzere.
roxy1881 dedi: Manyetik klavye kullanacağım diyorsan RS6. Genişletmek için tıkla... Fonkisyon tuşlarını nasıl kullanabilirim peki hocam? Bu klavyede yok baktığım üzere.