ATK RS6 vs Nuphy BH65

Bütçe
6500

829309

Centipat
Manyetik klavye arayışına girdim ve bütçem 6500 bu iki klavyeyi arastirdim tam net bir cevap bulamadim ikisi arasindan hangisini almalıyım ya da baska onerileriniz Var mi?

Manyetik şartsa RS6 alabilirsin, değilse kesinlikle bu klavyeyi oneririm.

Manyetik klavye arayışına girdim ve bütçem 6500 bu iki klavyeyi arastirdim tam net bir cevap bulamadim ikisi arasindan hangisini almalıyım ya da baska onerileriniz var mi?

Hocam switch olarak jade Pro daha beğeniyorum hassas ve yumuşaklar bu fiyatlarda genel olarak hepsi ççok benzer performans gösterir RS7'ye de bakabilirsiniz pek fark yok hocam.

Manyetik şartsa RS6 alabilirsin, değilse kesinlikle bu klavyeyi oneririm.

RS6'yla BH65'in arasindaki fark nedir?

Hocam switch olarak jade Pro daha beğeniyorum hassas ve yumuşaklar bu fiyatlarda genel olarak hepsi ççok benzer performans gösterir RS7'ye de bakabilirsiniz pek fark yok hocam.

Hocam hem 75 istemiyorum hem de keycapleri cok itici geliyor bana ikisi de jade Pro degil mi zaten.

RS6'yla BH65'in arasindaki fark nedir?

Hocam hem 75 istemiyorum hem de keycapleri cok itici geliyor bana.

Hocam baktığım kadarıyla böyle fark yaratacak bir şey yok birisi full alüminyum birisinin de sadece PLA'te alüminyum tabii ki keycap farkı var da çok önemli değil o hocam bana kalırsa hoşunuza hangisi gittiyse onu alın RS6 bir süre kullandım fazlasıyla iyiydi.

Hocam baktığım kadarıyla böyle fark yaratacak bir şey yok birisi full alüminyum birisinin de sadece PLA'te alüminyum tabii ki keycap farkı var da çok önemli değil o hocam bana kalırsa hoşunuza hangisi gittiyse onu alın RS6 bir süre kullandım fazlasıyla iyiydi.
full aliminyum olan bh65mi hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı