ATK RS6 vs RS7

wOlfestar

Decapat
Daha fazla  
Dostlar selam,

Sizce ATK RS6 mı alınır yoksa RS7 mi fiyat olarak bir sıkıntım yok.

Özellik olarak sizce hangisi daha iyi?

Hocam bildiğim kadarıyla boyut farkı var sadece yanlış biliyorsam düzeltin.

Son düzenleyen: Moderatör:
RS6 daha kompakt ve hızlı tepki veriyor RS7 ise tam boyutlu ve ekstra özelliklerle daha donanımlı. Bütçene ve kullanımına göre tercih edebilirsin.

RS6 daha kompakt ve hızlı tepki veriyor RS7 ise tam boyutlu ve ekstra özelliklerle daha donanımlı. Bütçene ve kullanımına göre tercih edebilirsin.
Aşağıdaki fotoğrafta göründüğü gibi rs6 raporlamada 0.16 gösterirken rs7 de 0.3 raporlama hızı gösteriyor. Boyut ve kullanım olarak herhangi bir seçeneğim yok ikisinide kullanabilirim. Ekstra özellikler olarak kastettiğin tam olarak nedir ? İkisi arasında seçim yaparken takılacağım tek şey hangisi raporlama olarak daha hızlı performansı daha yüksek bunlara bakıyorum.

Aşağıdaki fotoğrafta göründüğü gibi rs6 raporlamada 0.16 gösterirken rs7 de 0.3 raporlama hızı gösteriyor. Boyut ve kullanım olarak herhangi bir seçeneğim yok ikisinide kullanabilirim. Ekstra özellikler olarak kastettiğin tam olarak nedir ? İkisi arasında seçim yaparken takılacağım tek şey hangisi raporlama olarak daha hızlı performansı daha yüksek bunlara bakıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-07-11-11-57-47-828_com.android.chrome.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2025-07-11-10-30-07-742_com.android.chrome.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2025-07-11-10-30-07-742_com.android.chrome.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2025-07-11-11-57-47-828_com.android.chrome.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…