ATK RS7 Pro için şeffaf keycaps önerisi

Bütçe
1000

Zurenc

Decapat
Daha fazla  
Klavye dün elime ulaştı. İçerisinden birkaç tuş için özel olan şeffaf keycapsler çıktı onları taktım ve gayet memnunum (fotoğraf aşağıda). Bu siyah kısımlar için keycaps arıyorum çünkü yazıları karanlık ortamda göremiyorum. Yazılarının şeffaf olduğu bir keycaps önerebilir misiniz? Renk olarak siyah ya da mora yakın renkler olabilir çünkü onların görüntü olarak uyumlu olacağını düşünüyorum.

Klavyeden memnun musun yazım hissiyatı nasıl?

Klavyeden memnun musun yazım hissiyatı nasıl?
Evet memnunum bundan önce asus rog flare 2 kullanıyordum o klavyeden kat kat iyi bana göre. Tuş hissiyatı gayet güzel ve premium hissettiriyor bu fiyat bandındaki bir kaç ünlü markanın klavyesini mağazada hissiyat olarak deneme fırsatım olmuştu ama bunun kadar güzel hissettirmiyorlardı. Klavyeye o kadar para verilir mi diyen arkadaşlarım bile kargoyu açtığımda benle birlikte denediler ve söylediklerine pişman oldular sanırım en iyi bu şekilde anlatabilirim Tabi bunlar benim düşüncelerim kişiden kişiye değişebilir ama pişman edecek bir klavye olduğunu düşünmüyorum.

Bilek desteği kullanıyor musun peki?

Bilek desteği kullanıyor musun peki?
Önceki klavyemin kendisinde vardı kullanıyordum buna geçince eksikliğini hissediyorum. Satın alacaktım ama tam istediğim gibi bir model bulamadım bir kaç model beğendim ama Türkiye de satışı olmadığı için yada stok bittiği için alamadım. Bilek desteği ve keycaps arayışındayım hala.

Bulabildin mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…