ATK RS7 vs RS7 Pro

Son düzenleme:
Hocam harika görünüyor güle güle kullanın. Bu arada şu snap tap olayını anlayamadım. Tam olarak nasıl yaptınız rica etsem bir yardımcı olsanız ? Sol taraftan advanced keys bölümüne girdim. Sonra A tuşunu seçtim. Ve hangisine tıklayacam 2 seçenek çıkıyor. Ve sonrasında ne yapacam tam olarak ?

A tuşunu seçtikten sonra boş kutuyas tıklayıp mouse'unuzla oradaki klavye görüntüsünden s tuşunu seçin ve last input priorityyi tercih edin ve kaydedin snap tap çalışacaktır

CS2'de sadece topluluk sunucuları veya FACEIT'te kullanabilirsiniz illaki Valve sunucularında oynayacağım diyorsanız sadece Rapid trigger açık girin o da bir avantaj sağlıyor sonuçta.

Yazıyı görüp almak isteyen olursa diye fotoğrafını bırakayım. Bugün elime ulaştı. Kalite olarak memnunum.

Hocam bilgim olmadıgı icin soruyorum ATK RS7'nin Pro versiyonu olmasa bile siyah rengini söylediğimizde bu ekstra keycapsler geliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…