4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 12 Ekim 2024 #11 natx10 dedi: Merhaba, Wraith esporttan ATK X1 Pro Max model mouse aldım fakat sol tarafına bastırınca gıcırdama sorunu var. Biraz rahatsızlık veriyor bu sorun. Fareyi alan %80 kişilerde varmış, sizce ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz, eskiden Wraith esports gıcırdama sorunu olunca iadeye alabiliyordu şimdi almıyor.
natx10 dedi: Merhaba, Wraith esporttan ATK X1 Pro Max model mouse aldım fakat sol tarafına bastırınca gıcırdama sorunu var. Biraz rahatsızlık veriyor bu sorun. Fareyi alan %80 kişilerde varmış, sizce ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz, eskiden Wraith esports gıcırdama sorunu olunca iadeye alabiliyordu şimdi almıyor.
firrisn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 514 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Ekim 2024 #12 Bende de V1 SE var her tıklamamda sol click gıcırdıyor artık içini açıp bakacağım ama bozarım diye de korkuyorum.
Bende de V1 SE var her tıklamamda sol click gıcırdıyor artık içini açıp bakacağım ama bozarım diye de korkuyorum.