ATK X1 Pro Max nasıldır?

mns123

Femtopat
Daha fazla  
Bu fareyi almaya düşünüyorum. Yen PAW3950 sensörü, nordic mcu ve Omron switch ile kaliteli gözüküyor. Fakat bu Çin ürünü olduğu için illaki kafamda bir yerlerde soru işaretlerine sebep oluyor. Acaba bağlantı sorunu yapar mı? Bir süre sonra pili çok kötüleşir mi? Yüksek Hz'lerde sorun oluşturur mu gibi. Sizce 3bin bandına bu mouse alınır mı? Yoksa farklı bir şeye mi yönelmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
F1lerde 8k dongle kaynaklı nadir sorun olabiliyor X1lerde sorun yok. Batarya uzun kullanımda her mouseda kötüleşir ama değişebilen birşey sonuçta. Yüksek hzlerde sorun oluşturmaz eğer işlemcin iyi ise. Başka Mouse bakma bile bu fiyat bandına.

Ryzen 5 7500F işlemci kullanıyorum sorun olmaz sanırım. Ki zaten 8KHz'de kullanmayı düşünmüyorum 4KHz iyidir

Clawa olur mu X1?

Nasıl hocam memnun musun sorun var mıdır?
15 gündür kullanıyorum hocam yanında dongle ile geliyor 4khzde kullanıyorum bir sorununu görmedim bağlantıda sensörde malzeme kalitesinde vb bu fiyata alınabilecek bir ürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…