Mıcal Femtopat Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #1 ATK X1 Pro mu ATK A9 Pro mu Darmoshark M3 Pro Max mi? Daha iyi malzeme kalitesi olarak bütçem 3500.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.106 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #2 ATK'nin fareleri digerlerine gore pek iyi olmuyor diye biliyorum. Malzeme kalitesi olarak bu butcede Scyrox'lar iyiydi sanirim. Artı 0 Eksi
ATK'nin fareleri digerlerine gore pek iyi olmuyor diye biliyorum. Malzeme kalitesi olarak bu butcede Scyrox'lar iyiydi sanirim.
KS KS Mıcal Femtopat Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #3 ubiiyy dedi: ATK'nin fareleri digerlerine gore pek iyi olmuyor diye biliyorum. Malzeme kalitesi olarak bu butcede Scyrox'lar iyiydi sanirim. Genişletmek için tıkla... Scyrox'ların teknik özelliğkleri iyi ama malzeme kalitesini bilmiyorum ve küçük gelir diye çekiniyorum Artı 0 Eksi
ubiiyy dedi: ATK'nin fareleri digerlerine gore pek iyi olmuyor diye biliyorum. Malzeme kalitesi olarak bu butcede Scyrox'lar iyiydi sanirim. Genişletmek için tıkla... Scyrox'ların teknik özelliğkleri iyi ama malzeme kalitesini bilmiyorum ve küçük gelir diye çekiniyorum
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.106 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #4 Mıcal dedi: Scyrox'ların teknik özelliğkleri iyi ama malzeme kalitesini bilmiyorum ve küçük gelir diye çekiniyorum Genişletmek için tıkla... 2 modeli var, V8 ve v6. kucuk gelir diyorsan V6 bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Mıcal dedi: Scyrox'ların teknik özelliğkleri iyi ama malzeme kalitesini bilmiyorum ve küçük gelir diye çekiniyorum Genişletmek için tıkla... 2 modeli var, V8 ve v6. kucuk gelir diyorsan V6 bakabilirsin.