ATK Z1 Pro Max mouse alınır mı?

• Konuyu başlatan can52
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.214

can52

Femtopat
Daha fazla  
El ölçüm 17cm palm şeklinde tutuyorum ATK Z1 Pro Max almayı düşünüyorum, siteden mouse ölçülerine baktım ama F1 modeline göre falan büyük bu mouse alırsam elime büyük gelir mi sizce? Ona göre alacağım yardımcı olur musunuz?

+

Son düzenleme:
El ölçüm 17cm palm şeklinde tutuyorum ATK Z1 Pro Max almayı düşünüyorum, siteden mouse ölçülerine baktım ama F1 modeline göre falan büyük bu mouse alırsam elime büyük gelir mi sizce? Ona göre alacağım yardımcı olur musunuz?

+

Daha önce kullandığın bir mouse var ise eğer ona göre karşılaştırma yap. Ben 2 gün sonra kutusundan açıp inceleyeceğim. Eğer unutmaz isem buraya detaylı şekilde fotolarını bırakırım. Yine de Z1 Pro Max için bu fiyat ve özelliklere göre rakibi yok. Palm için rahat claw da oynayabilirsin.

Daha önce kullandığın bir mouse var ise eğer ona göre karşılaştırma yap. Ben 2 gün sonra kutusundan açıp inceleyeceğim. Eğer unutmaz isem buraya detaylı şekilde fotolarını bırakırım. Yine de Z1 Pro Max için bu fiyat ve özelliklere göre rakibi yok. Palm için rahat claw da oynayabilirsin.
Aldım mouse u çok memnunum

Mouse nasıl benim de elim buyuk alınır mı? Ne dusunuyorsunuz.

Elin büyük ise Z1 Pro Max almak mantıklı olacaktır. Ben aldım. Büyük ve ergonomik bir mouse. Sıkıntısız bir şekilde geldi. İçindeki özelliklerinden dolayı aynı fiyata aynı özellik bulmak zor. Sallayınca ya da sıkınca ses gelmiyor. Malzeme kalitesi ise fena değil. Öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı