McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 759 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:05 #1 Atlama ipi almayı düşünüyorum. Bir tane plastik vardi fakat tutma yerinden çıktı. Ya "https://www.hepsiburada.com/rebuwo-siyah-3-metre-ayarlanabilir-hizli-atlama-ipi-p-HBCV00009J5J1R?" bunu ya da Decathlon veya Deltanin'kilerden alacağım öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 18:16
Atlama ipi almayı düşünüyorum. Bir tane plastik vardi fakat tutma yerinden çıktı. Ya "https://www.hepsiburada.com/rebuwo-siyah-3-metre-ayarlanabilir-hizli-atlama-ipi-p-HBCV00009J5J1R?" bunu ya da Decathlon veya Deltanin'kilerden alacağım öneriniz var mı?
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.025 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:25 #2 Bunlarda indirim de var ödeme esnasında bakabilirsin. Livepro LP8283H Speed Rope Ağırlıklı Atlama İpi Gri : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor Livepro LP8283H Speed Rope Ağırlıklı Atlama İpi Gri : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor amzn.eu Amazon.com.tr
Bunlarda indirim de var ödeme esnasında bakabilirsin. Livepro LP8283H Speed Rope Ağırlıklı Atlama İpi Gri : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor Livepro LP8283H Speed Rope Ağırlıklı Atlama İpi Gri : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor amzn.eu Amazon.com.tr
McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 759 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:32 #3 Cursor dedi: Bunlarda indirim de var ödeme esnasında bakabilirsin. Livepro LP8283H Speed Rope Ağırlıklı Atlama İpi Gri : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor Livepro LP8283H Speed Rope Ağırlıklı Atlama İpi Gri : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor amzn.eu Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Daha ucuz öneriniz varmı?
Cursor dedi: Bunlarda indirim de var ödeme esnasında bakabilirsin. Livepro LP8283H Speed Rope Ağırlıklı Atlama İpi Gri : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor Livepro LP8283H Speed Rope Ağırlıklı Atlama İpi Gri : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor amzn.eu Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Daha ucuz öneriniz varmı?
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.025 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:56 #4 McSoren dedi: Daha ucuz öneriniz varmı? Genişletmek için tıkla... USR SR17 Speedrope-Hızlı Atlama İpi : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor USR SR17 Speedrope-Hızlı Atlama İpi : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor www.amazon.com.tr
McSoren dedi: Daha ucuz öneriniz varmı? Genişletmek için tıkla... USR SR17 Speedrope-Hızlı Atlama İpi : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor USR SR17 Speedrope-Hızlı Atlama İpi : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor www.amazon.com.tr
McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 759 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:46 #5 Cursor dedi: USR SR17 Speedrope-Hızlı Atlama İpi : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor USR SR17 Speedrope-Hızlı Atlama İpi : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Sonradan gördüm hocam farkli rengini. Kullandınız mı? Nasıl?
Cursor dedi: USR SR17 Speedrope-Hızlı Atlama İpi : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor USR SR17 Speedrope-Hızlı Atlama İpi : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Sonradan gördüm hocam farkli rengini. Kullandınız mı? Nasıl?
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.025 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:51 #6 McSoren dedi: Sonradan gördüm hocam farkli rengini. Kullandınız mı? Nasıl? Genişletmek için tıkla... Aldım ama daha kullanmadım, kaliteli hissiyatı var.
McSoren dedi: Sonradan gördüm hocam farkli rengini. Kullandınız mı? Nasıl? Genişletmek için tıkla... Aldım ama daha kullanmadım, kaliteli hissiyatı var.