P punivite Hectopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2017 #1 Atlanta Cobblestone hatıra paketi düştü, satmayı düşünüyorum. 3 ay falan sonra fiyatı artar mı? Satarsam parayı nasıl değerlendireyim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2017
Atlanta Cobblestone hatıra paketi düştü, satmayı düşünüyorum. 3 ay falan sonra fiyatı artar mı? Satarsam parayı nasıl değerlendireyim?
Batosware Hectopat Katılım 20 Kasım 2015 Mesajlar 264 Yer ADANA Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2017 #2 Şuanda topluluk pazarında fazla sayıda var. Haliyle sayı azalınca değeri artabilir. Parayı değerlendirmek için ise oyun ve ya skin satın alabilir ya da parayı nakite çevirebilirsiniz.
Şuanda topluluk pazarında fazla sayıda var. Haliyle sayı azalınca değeri artabilir. Parayı değerlendirmek için ise oyun ve ya skin satın alabilir ya da parayı nakite çevirebilirsiniz.
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #3 Hortlatmak gibi olmasın ama gerçekten şunu söyleyeyim şu anda bu hatıra paketi elinizde olsaydı 7.000TL'den fazla fiyata alıcısı vardı.
Hortlatmak gibi olmasın ama gerçekten şunu söyleyeyim şu anda bu hatıra paketi elinizde olsaydı 7.000TL'den fazla fiyata alıcısı vardı.
Floppa_231 Centipat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 87 11 Ocak 2024 #4 punivite dedi: Atlanta Cobblestone hatıra paketi düştü, satmayı düşünüyorum. 3 ay falan sonra fiyatı artar mı? Satarsam parayı nasıl değerlendireyim? Genişletmek için tıkla... kanka hala elindeyse sat iyi para çıkar
punivite dedi: Atlanta Cobblestone hatıra paketi düştü, satmayı düşünüyorum. 3 ay falan sonra fiyatı artar mı? Satarsam parayı nasıl değerlendireyim? Genişletmek için tıkla... kanka hala elindeyse sat iyi para çıkar