Atlantis.net interneti ile sitelere girilmiyor

699453

Centipat
Merhaba Atlantis netin 1 gigabit paketini kullanıyorum. Son birkaç gündür internet kesilip geliyordu bugün sabahtan yine aynısı oldu ama şu an internetim olduğu halde birbirinden alakasız çoğu siteye giteye giremiyorum. Girebildiğim sitelerse olması gerekenden çok çok yavaş çalışıyor bu konu hakkında ne yapabilirim? Giremediğimi fark ettiğim sitelerin listesi: Twitter, FACEIT, aksis, donanım haber, ChatGPT.

Aynı sorun bende de var örneğin YouTube'a giriyor Google'a hava durumu yazsam girmiyor CS'ye giriyor Valorant'ya girmiyor desteği aradım siber saldırı varmış bilginize.

Aynısı şu an bana oluyor.

Hocam müşteri hizmetlerine ulaştım (55 dakika sonunda) siber saldırı olduğunu o yüzden bu sorunun olduğunu söylediler artık ne kadar inanırsanız. Özel değilse nerede kullanıyorsunuz acaba? Ben Esenyurt bölgesindeyim sorduğumda komşumda aynı soruna sahip olduğunu söyledi.

Hocam müşteri hizmetlerine bende ulaştım (55 dakika sonunda) siber saldırı olduğunu o yüzden bu sorunun olduğunu söylediler artık ne kadar inanırsanız. Özel değilse nerede kullanıyorsunuz acaba? Ben Esenyurt bölgesindeyim sorduğumda komşumda aynı soruna sahip olduğunu söyledi.

Son düzenleme:
Hocam müşteri hizmetlerine ulaştım (55 dakika sonunda) siber saldırı olduğunu o yüzden bu sorunun olduğunu söylediler artık ne kadar inanırsanız. Özel değilse nerede kullanıyorsunuz acaba? Ben Esenyurt bölgesindeyim sorduğumda komşumda aynı soruna sahip olduğunu söyledi.
Şu an internetiniz nasıl? Hala aynı sorun var mı? Ben de esenyurtta oturuyorum. Şimdilik gayet iyi internetimiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı