Kertenkele.2001 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #1 Modem kurulum alaninda hangisini seçmem lazım? Eski internet sağlayıcımız Türk Telekom altyapılıydı. Bu Atlantisnet hangi altyapıyı kullanıyor? Modemi kuramadığım için internet alamıyorum.
Modem kurulum alaninda hangisini seçmem lazım? Eski internet sağlayıcımız Türk Telekom altyapılıydı. Bu Atlantisnet hangi altyapıyı kullanıyor? Modemi kuramadığım için internet alamıyorum.
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 28 Eylül 2024 #2 Hocam yüksek ihtimalle gene Türk telekomdur. Türkiye'de alt yapısı olan ISS'ler; Türk Telekom, Superonline, Türksat vb.
Hocam yüksek ihtimalle gene Türk telekomdur. Türkiye'de alt yapısı olan ISS'ler; Türk Telekom, Superonline, Türksat vb.
Kertenkele.2001 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #3 MekatronikciAbi dedi: Hocam yüksek ihtimalle gene Türk telekomdur. Türkiye'de alt yapısı olan ISS'ler; Türk Telekom, Superonline, Türksat vb. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom denedim olmuyor efm
MekatronikciAbi dedi: Hocam yüksek ihtimalle gene Türk telekomdur. Türkiye'de alt yapısı olan ISS'ler; Türk Telekom, Superonline, Türksat vb. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom denedim olmuyor efm
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 28 Eylül 2024 #4 Kertenkele.2001 dedi: Türk Telekom denedim olmuyor efm Genişletmek için tıkla... Hocam müşteri temsilcisi ile bir görüşün derim.
Kertenkele.2001 dedi: Türk Telekom denedim olmuyor efm Genişletmek için tıkla... Hocam müşteri temsilcisi ile bir görüşün derim.