AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #1 Ben her sıkıldığımda yürüyüşe çıkıyorum ve asosyal biriyim. Acaba atlar bunun tedavisi için işe yarar mı?
Ben her sıkıldığımda yürüyüşe çıkıyorum ve asosyal biriyim. Acaba atlar bunun tedavisi için işe yarar mı?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.286 Makaleler 4 Çözümler 74 Yer Rusya 19 Eylül 2022 #2 At sürmekten bahsediyorsan, senin için iyi bir hobi olabilir. Asosyallikle atların ne alakası var onu anlamadım.
At sürmekten bahsediyorsan, senin için iyi bir hobi olabilir. Asosyallikle atların ne alakası var onu anlamadım.
Dross1x Femtopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 41 20 Eylül 2022 #3 AxiBorea dedi: Ben her sıkıldığımda yürüyüşe çıkıyorum ve asosyal biriyim. Acaba atlar bunun tedavisi için işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... kedi alabilirsin gercekten hayat enerjisi veriyorlar
AxiBorea dedi: Ben her sıkıldığımda yürüyüşe çıkıyorum ve asosyal biriyim. Acaba atlar bunun tedavisi için işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... kedi alabilirsin gercekten hayat enerjisi veriyorlar
T Tavuk sote Kilopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #4 AxiBorea dedi: Ben her sıkıldığımda yürüyüşe çıkıyorum ve asosyal biriyim. Acaba atlar bunun tedavisi için işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Olabilir bence.
AxiBorea dedi: Ben her sıkıldığımda yürüyüşe çıkıyorum ve asosyal biriyim. Acaba atlar bunun tedavisi için işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Olabilir bence.