triaysn Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #1 Merhaba aklıma takıldı hiçbir yerde de bulamadım ben şimdi USB'den kuracağım atlası ancak önemli yaklaşık 25 GB fotoğraflarım var bunların gitmesini sitemiyorum windows.old klasörü geliyor mu ya da bilgiler geçiyor mu direkt?
Merhaba aklıma takıldı hiçbir yerde de bulamadım ben şimdi USB'den kuracağım atlası ancak önemli yaklaşık 25 GB fotoğraflarım var bunların gitmesini sitemiyorum windows.old klasörü geliyor mu ya da bilgiler geçiyor mu direkt?
ZeroTheJackal Picopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #2 Temiz formatta eğer resimler farklı diskte ise sıkıntı yok. Ama Windows kuracağın diskte ise diski biçimlendirme veya silme.
Temiz formatta eğer resimler farklı diskte ise sıkıntı yok. Ama Windows kuracağın diskte ise diski biçimlendirme veya silme.
triaysn Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #3 Yani normal Windows kurarken gibi atlas olmasının ayrıcalığı yok yine windows.old geliyor değil mi?
ZeroTheJackal Picopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #4 USB ile temiz format atacaksan diski silmen gerekir. Ancak USB ile hiç bir şey silmeden direkt kurarsan bu sefer 2 işletim sistemi kurulur.
USB ile temiz format atacaksan diski silmen gerekir. Ancak USB ile hiç bir şey silmeden direkt kurarsan bu sefer 2 işletim sistemi kurulur.
triaysn Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #5 Kurulduğunda sorun çıkar mı ya da sonradan silinir mi?
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 26 Şubat 2023 #6 triaysn dedi: Kurulduğunda sorun çıkar mı ya da sonradan silinir mi? Genişletmek için tıkla... Yerinizde olsam yedek alırım. Düzenlenmiş sürüm olduğundan, sonucun ne olacağı belli olmaz.
triaysn dedi: Kurulduğunda sorun çıkar mı ya da sonradan silinir mi? Genişletmek için tıkla... Yerinizde olsam yedek alırım. Düzenlenmiş sürüm olduğundan, sonucun ne olacağı belli olmaz.
triaysn Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #7 Cden yer ayırtıp D ye fotoğrafları koyup C ye atlas OS u kursam sorun olur mu?
ZeroTheJackal Picopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #8 Sorun olmaz ama dikkat et C'yi formatlar yanlışlıkla D'ye sıkıntı yaratma .
triaysn Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #9 ZeroTheJackal dedi: Sorun olmaz ama dikkat et C'yi formatlar yanlışlıkla D'ye sıkıntı yaratma . Genişletmek için tıkla... nasıl anlayamadım tam
ZeroTheJackal dedi: Sorun olmaz ama dikkat et C'yi formatlar yanlışlıkla D'ye sıkıntı yaratma . Genişletmek için tıkla... nasıl anlayamadım tam
ZeroTheJackal Picopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #10 Yani evet ayır C ve D diye. Kaç GB ayırdığına dikkat et. Format ekranında yanlışlıkla resimlerini attığın D'yi silme.
Yani evet ayır C ve D diye. Kaç GB ayırdığına dikkat et. Format ekranında yanlışlıkla resimlerini attığın D'yi silme.