YeniYuzYeniKimlik Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 445 Çözümler 1 4 Ocak 2023 #11 alp15eren dedi: Performans artışı yaşarsın. Hiçbir ISO'ya %100 güvenilir diyemeyiz ama kullanan kişi sayısı oldukça fazla. Uzun zamandır çevremde kullananlar mevcut. Daha bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam geçsem denesem bir sıkıntı olur mu?
alp15eren dedi: Performans artışı yaşarsın. Hiçbir ISO'ya %100 güvenilir diyemeyiz ama kullanan kişi sayısı oldukça fazla. Uzun zamandır çevremde kullananlar mevcut. Daha bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam geçsem denesem bir sıkıntı olur mu?
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.836 Makaleler 1 Çözümler 44 4 Ocak 2023 #12 YeniYuzYeniKimlik dedi: Hocam geçsem denesem bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Deneyin bence. Ben Dual boot olarak kendi sistemimde denedim. RAM kullanımı ve işlem sayısı falan az. Masaüstüne'de kapattıkları ayarları açmamız için dosyalar eklemişler. Herhangi bir sorun yaşarsan çözebilirsin.
YeniYuzYeniKimlik dedi: Hocam geçsem denesem bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Deneyin bence. Ben Dual boot olarak kendi sistemimde denedim. RAM kullanımı ve işlem sayısı falan az. Masaüstüne'de kapattıkları ayarları açmamız için dosyalar eklemişler. Herhangi bir sorun yaşarsan çözebilirsin.
Marcolomboss Kilopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 910 Çözümler 18 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #13 Şu an Ghost Spectre kurmaya başlıyorum, Uzunca yıldır Windows 7 kullanıyorum. Geçiş yapmamı önerir misiniz?
Şu an Ghost Spectre kurmaya başlıyorum, Uzunca yıldır Windows 7 kullanıyorum. Geçiş yapmamı önerir misiniz?
enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.763 Çözümler 18 4 Ocak 2023 #14 Bende geçmeyi düşünüyorum da geçerken dosyalarımı saklayabiliyor muyum?