7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 7 Haziran 2024 #1 Windows 11'e atlas OS kuracağımda nasıl kurabilirim?
Çözüm freedomx 7 Haziran 2024 717525 dedi: Windows 11'e atlas OS kuracağımda nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Atlas OS playbook ile. Boyutu 10 MB. Sadece ilerle diyerek kuruyorsun. Kurulumu bitiyor.
717525 dedi: Windows 11'e atlas OS kuracağımda nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Atlas OS playbook ile. Boyutu 10 MB. Sadece ilerle diyerek kuruyorsun. Kurulumu bitiyor.
W Wiehpai Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 196 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #11 astegon dedi: Custom ve/veya modified OS önermiyorum kimseye. Her ne kadar açık kaynak deseler bile sitesinde, github'da "GPL, açığız abi biz" deselerde windows'un kendi kapalılığı bile yeterli. Use at your own risk diyorum. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Yapılan işlemleri bir kaç batch dosyası ile kendiniz de yapabiliyorsunuz. En kötü LTSC sürümleri kullanılmalı. Artı 1 Eksi
astegon dedi: Custom ve/veya modified OS önermiyorum kimseye. Her ne kadar açık kaynak deseler bile sitesinde, github'da "GPL, açığız abi biz" deselerde windows'un kendi kapalılığı bile yeterli. Use at your own risk diyorum. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Yapılan işlemleri bir kaç batch dosyası ile kendiniz de yapabiliyorsunuz. En kötü LTSC sürümleri kullanılmalı.