AtlasOS nasıl kuruluyor?

Geliştirici

Decipat
Makaleler
1
Herkese merhaba! Dünden beridir kurmaya çalıştığım fakat bir türlü kuramadığım bu AtlasOS'u nasıl kuracağım? YouTube üzerinden videolarını izledim fakat bir türlü kafama oturmadı. Yok işte, Windows ISO'su indirip Rufus'a yazdırıp bilmem ne bir sürü şey var. Nasıl kurabilirim acaba? Bilgisi olan varsa çok iyi olur. İyi Sosyaller!

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında Discord'larından ISO indirmiştim. Kurdum ve aşırı kötü, önermiyorum. Windows güncellemelerini almıyor doğal olarak. Hiçbir sürücümü desteklemedi ve tekrardan normal Windows kurdum. Bence hiç bulaşmayın derim. İllaki istiyorsanız;

Site linki;

Kurulum rehberi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 10 modlanmış hali olduğu için, video daki işlemlerden hiç bir farkı yok.

RekOS 1809/1803 sürümü varsa onu öneririm testlerde başarılı sonuçlar göstermişti. Aynı şekilde ReviOS 1809-1803 sürümleri varsa indirebilirsiniz. Eski sürümleri tavsiye etmemin sebebi en performanslı halleri o sürümlerde olduğu için.

Hocam şu anda ReviOS'un en güncel sürümünü indiriyorum sitesinde ki. Peki onu önerir misiniz?

Hocam şu anda ReviOS'un en güncel sürümünü indiriyorum sitesinde ki. Peki onu önerir misiniz?
Yeni sürümlerindeki performansları bilmiyorum ama indirmiştim hatta 2. bilgisayarımda kurulu boşta Ram kullanımı 1.5-2 GB arası dolaşıyor. Bir arkadaş testleri yapmış.

Yani ReviOS kullanılır diyorsunuz? Şimdi zaten ReviOS'un ISO dosyasını indirdim. Bir kurup denemek gerek.

Yani ReviOS kullanılır diyorsunuz? Şimdi zaten ReviOS'un ISO dosyasını indirdim. Bir kurup denemek gerek.
Yeni sürümlerini tavsiye etmem eski sürümleri daha performansa yönelik. 1809/1803/1709 sürümleri ideal sürümler. Performans açısından iyidir tavsiye ederim. Kullanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…