AtlasOS nasıldır?

Eger hafif bir Windows 10 surumu ariyorsaniz LTSB-LTSC bakabilirsiniz.

AtlasOS, ReviOS gibi Windows isolarına Custom ISO denir. Custom ISO'ların bir kısmı güvenli değilken bir kısmı nispeten güvenlidir. Örneğin ReviOS ve AtlasOS açık kaynaktır. Herhangi bir ek kötü yazılım içermezler. ReviOS güvenlik yamaları kapalı gelirken AtlasOS açık gelir. AtlasOS daha agresif düzenlemeler yaparken ve bu kimi zaman kararlılık sorunlarına sebep olabilirken ReviOS nispeten daha az agresif düzenlemelerle geliyor gördüğüm kadarıyla.

Neden AtlasOS kullanmak istiyorsunuz bu arada?

Bilgisayarım fena kasıyor windows 10’da. Windows 10 dışında OS kullanamadığım için birde.

ReviOS nasıldır? CustomOS kuracağım. Kendi ISO’mu yapamıyorum. Beceremiyorum.

Ben Custom kullanmadığım için yorum yapamam ama kullanıcıların görüşlerine bakılabilir.

Bilgisayarım fena kasıyor Windows 10'da. Windows 10 dışında OS kullanamadığım için bir de.

Tam sistem özellikleriniz ne ve hangi amaçlarla bilgisayar kullanıyorsunuz?

Oynuyorsanız hangi oyunları oynuyorsunuz?

Bilgisayarım fena kasıyor Windows 10'da. Windows 10 dışında OS kullanamadığım için bir de.

ReviOS nasıldır? CustomOS kuracağım. Kendi ISO'mu yapamıyorum. Beceremiyorum.

Bir süre kullandım kendisini. Ardından Linux'a döndüm. Tekrar Windows dönme'ye karar verince de tıpkı AtlasOS gibi playbook mantığına geçtiğini gördüm ve normal Windows ISO'su indirdim.

Yani ReviOS daha güvenli .
Tam sistem özellikleriniz ne ve hangi amaçlarla bilgisayar kullanıyorsunuz?

Oynuyorsanız hangi oyunları oynuyorsunuz?
R5 m430
a10 9600p
1 gb ram
1 tb hdd

Yani ReviOS daha güvenli.

R5 M430
A10 9600p
1 GB RAM
1 TB HDD

Oynadığın pek bir oyun olduğunu sanmıyorum. Bu sisteme Windows ile zulmetmek yerine lxle yükle derim. AMD bir sistemin olduğu için bir sürücü problemi falan da yaşayacağını sanmam. Zaten live ortam olduğundan orada donamınını test edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…