T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.878 Makaleler 1 Çözümler 14 6 Eylül 2024 #1 Windows 10'u kurdum, AME Wizard indirdim ama AtlasOS playbook'u bulamadım. Nereden indireceğim? Rehber konularındaki linkler çalışmıyor.
Windows 10'u kurdum, AME Wizard indirdim ama AtlasOS playbook'u bulamadım. Nereden indireceğim? Rehber konularındaki linkler çalışmıyor.
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.991 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ 6 Eylül 2024 #2 Atlas OS yazınca çıkıyor zaten. Orijinal sitesi olup olmadığını biraz alta inip küfür var mı diye kontrol et varsa doğru sitedir. An optimized modification of Windows, designed for enthusiasts. We designed Atlas for enthusiasts & gamers, improving privacy, usability, and performance. Have the best experience compared to stock, slow Windows. atlasos.net Buyurun hocam fazla uzaklaşmayın ya da.
Atlas OS yazınca çıkıyor zaten. Orijinal sitesi olup olmadığını biraz alta inip küfür var mı diye kontrol et varsa doğru sitedir. An optimized modification of Windows, designed for enthusiasts. We designed Atlas for enthusiasts & gamers, improving privacy, usability, and performance. Have the best experience compared to stock, slow Windows. atlasos.net Buyurun hocam fazla uzaklaşmayın ya da.
tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #3 atlasos.net
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.878 Makaleler 1 Çözümler 14 6 Eylül 2024 #4 Maomao dedi: Atlas OS yazınca çıkıyor zaten. Orijinal sitesi olup olmadığını biraz alta inip küfür var mı diye kontrol et varsa doğru sitedir. An optimized modification of Windows, designed for enthusiasts. We designed Atlas for enthusiasts & gamers, improving privacy, usability, and performance. Have the best experience compared to stock, slow Windows. atlasos.net Buyurun hocam fazla uzaklaşmayın ya da. Genişletmek için tıkla... Sanırım site üzerinde bağlantıyı kaldırıp Github'a eklemişler. Şimdi Github'da gördüm, indirdim.
Maomao dedi: Atlas OS yazınca çıkıyor zaten. Orijinal sitesi olup olmadığını biraz alta inip küfür var mı diye kontrol et varsa doğru sitedir. An optimized modification of Windows, designed for enthusiasts. We designed Atlas for enthusiasts & gamers, improving privacy, usability, and performance. Have the best experience compared to stock, slow Windows. atlasos.net Buyurun hocam fazla uzaklaşmayın ya da. Genişletmek için tıkla... Sanırım site üzerinde bağlantıyı kaldırıp Github'a eklemişler. Şimdi Github'da gördüm, indirdim.