drake12 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar iyi akşamlar, bilgisayarıma Atlas OS kurdum ve elimde TP-Link UB500 Bluetooth sağlayıcısı var, driverini kurdum fakat yine bağlanamıyorum her yolu denedim ne olursun yardım edin.
Arkadaşlar iyi akşamlar, bilgisayarıma Atlas OS kurdum ve elimde TP-Link UB500 Bluetooth sağlayıcısı var, driverini kurdum fakat yine bağlanamıyorum her yolu denedim ne olursun yardım edin.
Çözüm enversosa 8 Nisan 2023 Atlas klasöründe Bluetooth klasörü olacak oradan aktif edin. Atlas>3.configuration>Bluetooth>enable Bluetooth.bat
Atlas klasöründe Bluetooth klasörü olacak oradan aktif edin. Atlas>3.configuration>Bluetooth>enable Bluetooth.bat
enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.763 Çözümler 18 8 Nisan 2023 #2 Atlas klasöründe Bluetooth klasörü olacak oradan aktif edin. Atlas>3.configuration>Bluetooth>enable Bluetooth.bat Artı 0 Eksi Çözüm
Atlas klasöründe Bluetooth klasörü olacak oradan aktif edin. Atlas>3.configuration>Bluetooth>enable Bluetooth.bat
KS KS drake12 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #3 enversosa dedi: Atlas klasöründe Bluetooth klasörü olacak oradan aktif edin. Atlas>3.configuration>bluetooth>enable Bluetooth.bat Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim, teşekkür ederim. enversosa dedi: Atlas klasöründe Bluetooth klasörü olacak oradan aktif edin. Atlas>3.configuration>bluetooth>enable Bluetooth.bat Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim oldu. Son düzenleme: 8 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
enversosa dedi: Atlas klasöründe Bluetooth klasörü olacak oradan aktif edin. Atlas>3.configuration>bluetooth>enable Bluetooth.bat Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim, teşekkür ederim. enversosa dedi: Atlas klasöründe Bluetooth klasörü olacak oradan aktif edin. Atlas>3.configuration>bluetooth>enable Bluetooth.bat Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim oldu.
mamisvirj Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #4 enversosa dedi: Atlas klasöründe Bluetooth klasörü olacak oradan aktif edin. Atlas>3.configuration>Bluetooth>enable Bluetooth.bat Genişletmek için tıkla... Ben dediklerinizi yaptım ama bu sefer de cihaz aradığımda "bağlanılamıyor" hatası almaya başladım Bluetooth açık gözüküyor ama aslında açılmıyor Artı 0 Eksi
enversosa dedi: Atlas klasöründe Bluetooth klasörü olacak oradan aktif edin. Atlas>3.configuration>Bluetooth>enable Bluetooth.bat Genişletmek için tıkla... Ben dediklerinizi yaptım ama bu sefer de cihaz aradığımda "bağlanılamıyor" hatası almaya başladım Bluetooth açık gözüküyor ama aslında açılmıyor