Merhaba. Akbank ATM'si Akbank banka kartımı yuttu. Sonra zaten ATM çöktü. Mh aradım. Kartı iptal ettiler. Benim herhangi bir şekilde yapmam gereken bir şey var mı?
Kart iptal edilmiş zaten sıkıntı yok. Görevlilerde onları atmden çıkarıp imha ediyorlar ki etmeseler de bir sıkıntı yok. Bir tavsiye; Akbank'tan ziyade YapıKredi-Garanti tercih etmeyi düşünün. Akbank aralarında en kötü kardeştir.
Kart iptal edilmiş zaten sıkıntı yok. Görevlilerde onları ATM'den çıkarıp imha ediyorlar ki etmeseler de bir sıkıntı yok. Bir tavsiye; Akbank'tan ziyade Yapı Kredi-garanti tercih etmeyi düşünün. Akbank aralarında en kötü kardeştir.
Genel olarak ekstra olarak 2021 Akbank krizi sonrası bende yavaş yavaş güven vermemeye başlamıştı. Bütün şubelerde artık gişe sayısı azaldı diye biliyorum. Onun yerine şubenin içine de ATM koydular. Sözde teknoloji inovasyon yaptık.
Genel olarak ekstra olarak 2021 Akbank krizi sonrası bende yavaş yavaş güven vermemeye başlamıştı. Bütün şubelerde artık gişe sayısı azaldı diye biliyorum. Onun yerine şubenin içine de ATM koydular. Sözde teknoloji inovasyon yaptık.
Tosla kartı bilirsiniz, Aköde yani Akbank tarafından geliştirilen bir ön ödemeli kart sistemi. Eskiden hiç kullanım ücreti kesmezken ve güzel kampanyaları varken şimdi hesap açmak için bile para alıyorlar ve hesapta 1-2 ay işlem yapmazsanız inaktiflik ücreti diye de ayriyeten bir ücret kesiyorlar. Bu güncellemeye de inovasyon vs. diye açıklama yapmışlardı diye hatırlıyorum.
Merhaba. Akbank ATM'si Akbank banka kartımı yuttu. Sonra zaten ATM çöktü. Mh aradım. Kartı iptal ettiler. Benim herhangi bir şekilde yapmam gereken bir şey var mı?
Aynısını Papara kart ile Akbank ATM'sinde yaşadım. Yeni kart gönderirler zaten tarafınıza. Bu arada o zaman aradığımda müşteri hizmetleri yetkilisi yutulan kartların çipinin ATM'nin manyetik alanı yüzünden bozulduğunu, kartı gelip çıkarsalar bile kullanılamayacağını söylemişti.