ATM Kartları Vergisi Var Mıdır?

Makaleler
1
Yer
Papua Yenigine
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öncelikle ismini vermediğim bir bankadan ATM kartı almak istiyorum. Her 6 ayda bir vergi ödendiğini duymuştum doğru mudur?
  • Bu ATM kartıyla online alışveriş sitelerinden alışveriş yapabiliyor muyuz?
  • Kartı alırken herhangi bir ön ücret ödeniyor mu?
  • Bu kartı hangi amaçla kullanabilirim?
Sorularımı yanıtlarsanız sevinirim. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusuruma bakmayın. İyi sosyaller diliyorum. ;)

@Silinen üye @Recep Baltaş @Ali Güngör @YKTYN @MF Sizlerin yorumları önemli arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
ATM kartı için bankaya ek ücret ödemezsiniz ancak bankaya göre politika değişebilir. Kredi kartında olduğu gibi borçlanarak alışveriş yapamazsınız ancak nakit çekim alışverişler için kullanabilirsiniz, bu online da olabilir. Banka kartı bir bankada hesabınız varsa size zaten verilir ve ATM'lere erişmenizi, ödeme yapabilmenizi sağlar. Kredi kartının sunduğu bütün imkanları sunmaz. Bütün detaylar için çalıştığınız bankaya danışabilirsiniz.

• Hocam karta nakit para atıp dilediğiniz zaman parayı çekme olanağı var değil mi? Akrabanın kartında sanırım uzun süre karta nakit atılmadığı için ve vergisi geldiği için 30 TL gibi bir rakam kesmişti bu sorun olmazsa en kısa sürede almayı planlıyorum.

O ücretin vergi değil de hesap işletim ücreti adıyla alındığını ekleyeyim, bankaya vergi alıyor musunuz diye sorarsınız hayır diyebilirler.

Kredi kartı çıkartmak istemiyorsanız Finansbank Enpara.com'dan hesap açmanızı öneririm, hesap işletim ücreti vs. alınmaz. Web sitesinde tanıtım filmlerini izleyebilirsiniz. Her ay 50 liraya kadar Steam, Spotify, Facebook, Google Play vb. yerlerden yapılan alışverişin yarısı hesabınıza geri yatar. Para yatırma ve çekme işlemleri Finansbank ATM'lerinden yapılır. Bunun dışında şubesi yoktur. Kart evinize müşteri temsilcisi ile beraber gelir, temsilci size kartı tanıtır, güzel bir not defteri ve Scrikss marka beyaz versatil kalem getirir, imzanızı alır ve ardından kartı teslim eder.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı