ATM Kartları Vergisi Var Mıdır?

• Hocam yaş sınırı var mı? Veya öğrenci kimliği vs. gerekiyor mu?

• İşlemlerimde herhangi bir ücret kesecek mi? Yada her 6 ayda bir hesap işletim ücreti kesilecek mi?

• Birde bu kartla
Hepsiburada.com
İnventus.com
Hizlial.com
S ile başlayan alışveriş sistesinden ürün satın alabilir miyim? Bu sorularıma cevap verirseniz gerçekten memnun olurum.

• Son olarak bu kayıt olma linkini atarsanız sevinirim.

• Hocam yaş sınırı var mı? Veya öğrenci kimliği vs. gerekiyor mu?

• İşlemlerimde herhangi bir ücret kesecek mi? Yada her 6 ayda bir hesap işletim ücreti kesilecek mi?

• Birde bu kartla
Hepsiburada.com
İnventus.com
Hizlial.com
S ile başlayan alışveriş sistesinden ürün satın alabilir miyim? Bu sorularıma cevap verirseniz gerçekten memnun olurum.

• Son olarak bu kayıt olma linkini atarsanız sevinirim.

Hafif hazırcı gördüm sizi. :) 18 yaş sınırı var sanıyorum, öğrenci kimliği vs. gerekmiyor. Daha önce de yazdığım gibi ne başvururken ne de 6 aylık aralıklarla para alınacak. Tamamen ücretsiz bir bankacılık hizmeti.

Şu ana kadar alışveriş yapamadığım bir site olmadı, belirttiğiniz sitelerde alışveriş yapılır.

Finansbank Enpara.com Başvuru linki budur, kartı getirecek kişiyi eve davet edeceğini hatırlatayım, zira gelecek kadın/erkek sana kartınla ilgili bilgi verecek ve imzalama yapacaksın. Çok güleryüzlü insanlar, sırf bu yüzden çekinip almamazlık etme. Eğer almayı düşünürsen telefon numaranı özelden benimle paylaşırsan sevinirim. Senin telefon numaranı tavsiye/referans yoluyla onlara vereceğim ve onlar da seni arayacak.

Benim parasal bir çıkarım olmayacak bu referanstan ama çikolata veya kumbara gönderdiklerini duydum birisine referans olunca, o yüzden istedim. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı