18 Haziran 2021 Mesaj: 14 Roketsan tarafından tasarlanan ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki Harpoon füzelerin yerini alacak olan atmaca, envantere girmeden önceki son atış testinde gemi hedefini başarıyla imha etti. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Roketsan tarafından tasarlanan ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki Harpoon füzelerin yerini alacak olan atmaca, envantere girmeden önceki son atış testinde gemi hedefini başarıyla imha etti. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 18 Haziran 2021 #11 Ben yazacaktım... Ayrıca muadil rakiplerine göre daha üstün
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 18 Haziran 2021 #12 hadwiger dedi: Evet, %97 civarında yerlilik oranı var. Genişletmek için tıkla... Bayağı iyi ha. Böyle yerli üretimler çok hoşuma gidiyor.
hadwiger dedi: Evet, %97 civarında yerlilik oranı var. Genişletmek için tıkla... Bayağı iyi ha. Böyle yerli üretimler çok hoşuma gidiyor.
L LifeIsLife Picopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #13 Blondie dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan Dalga geçme amacı yoktur boş linç atacaklar atmasın. Genişletmek için tıkla... Sizi boşça linçliyorum.
Blondie dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan Dalga geçme amacı yoktur boş linç atacaklar atmasın. Genişletmek için tıkla... Sizi boşça linçliyorum.
KS KS hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 19 Haziran 2021 #14 NetTerminal dedi: Sea-skimming performansının 1 metrenin altında olduğunu söylüyorlar. Eğer doğruysa muadillerine göre (harpoon,exo vs) daha alçaktan gidiyor. Genişletmek için tıkla... Atmaca hedefi vurmadan birkaç saniye öncesi.
NetTerminal dedi: Sea-skimming performansının 1 metrenin altında olduğunu söylüyorlar. Eğer doğruysa muadillerine göre (harpoon,exo vs) daha alçaktan gidiyor. Genişletmek için tıkla... Atmaca hedefi vurmadan birkaç saniye öncesi.
L LifeIsLife Picopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #15 hadwiger dedi: Atmaca hedefi vurmadan birkaç saniye öncesi. Eki Görüntüle 1075037 Genişletmek için tıkla... Bayagi bir alcaktan gitmis bu cok iyi bir sey.
hadwiger dedi: Atmaca hedefi vurmadan birkaç saniye öncesi. Eki Görüntüle 1075037 Genişletmek için tıkla... Bayagi bir alcaktan gitmis bu cok iyi bir sey.