ATM'de para yatırma seçeneği gözükmüyor

yusufcan1636

Hectopat
Yer
BURSA
VakıfBank ATM'sine para yatırmak için gittim fakat kartı taktığımda para yatırma seçeneği yoktu. Acaba kredi kartlarına para atılmıyor mu? İlk kez kredi kartı kullanıyorum.

Kredi kartına para yatırılmaz. Sadece limitini kullanır borcunu ödersiniz. Banka kartına para yatırabilirsiniz.

ATM'de para yatırma bölmesi olduğundan emin misin? Bazı ATM'ler olmuyor. Bir kere başıma geldi, 5 dakika para yatırma seçeneği aramıştım ondan soruyorum.

Bazı ATM'ler sadece para çekmek için oluyor Ziraat Bankası ATM'sinde böyle bir olay yaşadım meğerki para çekme ATM'siymiş bir saat aradım para yatırma bölümünü bir de kör gibi para çekme yazısını ATM'nin üstünde göremedim.

Son düzenleme:
@yusufcan1636 tek çekim olarak satın alacaksınız ve hesap kesim tarihinden sonra ödeyeceksiniz.

Yani aldıktan sonra ATM'den ödeyeceğim değil mi?

Benim şu an bu taksitler var bunları gelecek ekste kesim dediği tarihte ATM'den mi ödemem gerekiyor?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-03-29-08-08-18-177_com.vakifbank.mobile.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 133
  • Screenshot_2022-03-29-08-08-15-780_com.vakifbank.mobile.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 95
Yani aldıktan sonra ATM'den ödeyeceğim değil mi?

Benim şu an bu taksitler var bunları gelecek ekste kesim dediği tarihte ATM'den mi ödemem gerekiyor?

Son ödeme tarihinden önce ödemeniz gerekiyor veya asgari tutarıolur onu ödeyebilirsiniz.

"Kredi kartı asgari ödeme tutarı, kredi kartı borcunun son ödeme gününe kadar ödemeniz gerek en düşük tutarıdır. Bu tutarın altında ödeme yaptığınızda borcunuza gecikme faizi işler. Asgari tutar ya da asgari tutarın üzerinde bir ödeme yaparsanız kalan dönem borcuna sadece akdi faiz işleyecektir."

Asgari tutarı 200-250lira falan tutar yüksek ihtimalle.

Peki beim son ödeme tarihim nezaman yukarıdaki fotoğrafa göre.

Hocam kusuruma bakmayın ilk kez kullanıyorum sorun olmaması için çok soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…