Çözüldü ATM'den bozuk para çekilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru
Makaleler
65
Akşam akşam aklıma takıldı da sormak istedim, ATM'den bozuk para çekilebiliyor mu? Örneğin hesabımda 22 lira 35 kuruş var. 20 lira çekmenin yanı sıra hesaptaki 2 lira 35 kuruş da çekilebiliyor mu? @Tim daha önce hiç denemedim de sormak istedim bir.

@F 16 Fighting Falcon kaldı ki çoğu ATM 5 lirayı da kabul etmiyor hocam. Örneğin Ziraat ATM'sinden 5 lira yatıramıyorsunuz. Akbank ATM'sinden 5 lira yatırılabiliyor sanırım ama bir ara sadece 5 lira yatırmayı denedim. Akbank ATM'si 5 lirayı yürüttü Cevaplar için teşekkürler.

İş Bankası ve Ziraat'de olmuyor. Denemiştim. Belki ATM farkı olabilir ama zannetmiyorum.

Bazı bozuk para veren ATM'ler olabiliyor. Tepeden şıkır şıkır salıyor Ayrı bozuk para bölümü var. Belli olur. Ama çoğu ATM yatırırken ve çekerken tam para hesabı işlemi görüyor. Bozuk para verenlere denk gelmek lazım.

@333365

Ziraat ATM'leri kartsız işlemde ödeme yaptığın zaman para üstü olarak bozuk para veriyor. Onun haricinde 5 TL banknotu kabul etmiyor 10 TL'lik banknot ve üstünü kabul ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…