Çözüldü Unreal Engine Atmosfer yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DemirciBaşı

Femtopat
Daha fazla  

Sorun bu çözemedim bir türlü çeşitli yerlere bakmama rağmen çözemedim.

Tamamdır sorunu çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hatalı bilgi paylaşıyorsunuz. O tamplatelerin bir kolaylığı var. Virtual Reality, adından da anlaşılacağı üzere Sanal gerçeklik denemeleri için template.
Sizin sorununuz atmosfer olmaması. Bu, seçtiğiniz template ile ilgisi yok.

Sonuç:
UE 5.6 kullanıyorum ve başlatmadan önce UE size birkaç tane harita verir işte Third person, Top down şeklinde sen uğraşma ben sana verdim hesabı bazı haritalar işte. Eğer buradan Virtual Reality'yi seçersiniz ve yeni bir level seçerseniz ve yeni leveli Boş bir level olarak seçerseniz Atmosfer oluşturmaya çalışdığınızda atmosfer siyah oluyor sebebini bilimiyorum ama böyle oluyor işte.

Yapmanız gerken Virtual Reality'yi seçmemek sadece

Tam anlatamamış olabilirim ben de daha yeni başladım programa, anlatabildiğimce anlattım işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatalı bilgi paylaşıyorsunuz. O tamplatelerin bir kolaylığı var. Virtual Reality, adından da anlaşılacağı üzere Sanal gerçeklik denemeleri için template.
Sizin sorununuz atmosfer olmaması. Bu, seçtiğiniz template ile ilgisi yok.

Sonuç:

Dosya Ekleri

• 1751146038671.png
    1 MB · Görüntüleme: 9
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…