ATM'ye Referans Kodu Girmedim [Steam]

Umuthan Kaya

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkdada belirttiğim gibi steam'dan atm yoluyola oyun almak için atm ye gittim hesap no şube kodu gibi alanları doldurdum parayı yatırdım fakat referans kodu bana sorulmadığı için o bölümü tamamlayamadım. Yani parayı yatırdım fakat referans kodunu giremedim. Makbuz elimde. Bu olayı nasıl çözebilirim ?

Steam alışverişlerinde boacompra denen mevzu var. Ben ATM ile ödeme yapmadım, online bankacılık işlemleri ile yapmıştım. Referans kodunu unutunca oyunu alamadım ve dolayısıyla ödeme gerçekleşmediği için oyunu alamamıştım. Paranı geri iade ediyor boacompra ödeme başarısız olursa. Etmezse iletişime geç.

BoaCompra

Geri iade edilen para elime nasıl geçecek ? Hangi yollarla alabilirim yaşım 18'den küçük.

Dediğim gibi işlem gerçekleşmez ise iade yapılacak ama ben kendi hesabımdan havale yaptığım için hesabıma iade edildi para. Boacompra ile iletişime geçip sorabilirsin bu konuyu. ATM üzerinden yapılan işlemlerde iade nereye yapılıyor bilmiyorum maalesef.

Aynı sorunu şuan ben yaşıyorum, paramı tekrar nasıl alabilirim? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Yok mu bu konu hakkında bir bilgi sahibi?

Tamam çözdüm BoaCompra' ya mail attım. Ve 1 gün içinde döndüler, hesap numaramı verdim , paramı geri iade edecekler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…