T TUNA_2001 Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #1 Benim bir atölye modunun dosyasını bulmamlazım o dosyayı alıp da Steam dışı oyunuma atmam lazım. Nasıl modun konumunu bulabilirim?
Benim bir atölye modunun dosyasını bulmamlazım o dosyayı alıp da Steam dışı oyunuma atmam lazım. Nasıl modun konumunu bulabilirim?
C CORTEX1793 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #2 SteamWorkshop.download steamworkshop.download Bu site ile istediğiniz modun linkini yapıştırarak indirebilirsiniz Artı 0 Eksi
SteamWorkshop.download steamworkshop.download Bu site ile istediğiniz modun linkini yapıştırarak indirebilirsiniz
demoman Picopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #3 TUNA_2001 dedi: Benim bir atölye modunun dosyasını bulmamlazım o dosyayı alıp da Steam dışı oyunuma atmam lazım. Nasıl modun konumunu bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Steam uygulaması atölyeye gir sağ alta dosyalarım yazacak ona tıkla sonra abone okunanlar kısmından Artı 0 Eksi
TUNA_2001 dedi: Benim bir atölye modunun dosyasını bulmamlazım o dosyayı alıp da Steam dışı oyunuma atmam lazım. Nasıl modun konumunu bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Steam uygulaması atölyeye gir sağ alta dosyalarım yazacak ona tıkla sonra abone okunanlar kısmından