MistiornoTapınağı Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #1 Selam, ben Steam atölyesi için mod yaptım. Modun içerisinde biraz cinsel içerikli görseller var. Bu modu atölyeye yüklesem bir sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
Selam, ben Steam atölyesi için mod yaptım. Modun içerisinde biraz cinsel içerikli görseller var. Bu modu atölyeye yüklesem bir sorun olur mu?
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.075 Çözümler 23 16 Ağustos 2023 #2 MistiornoTapınağı dedi: Selam, ben Steam atölyesi için mod yaptım. Modun içerisinde biraz cinsel içerikli görseller var. Bu modu atölyeye yüklesem bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hangi oyun olduğuna bağlı. Genelde sorun olmuyor ama. Oyunun atölyesinde benzeri içerikler varsa sorun olmaz. Artı 0 Eksi
MistiornoTapınağı dedi: Selam, ben Steam atölyesi için mod yaptım. Modun içerisinde biraz cinsel içerikli görseller var. Bu modu atölyeye yüklesem bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hangi oyun olduğuna bağlı. Genelde sorun olmuyor ama. Oyunun atölyesinde benzeri içerikler varsa sorun olmaz.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 16 Ağustos 2023 #3 MistiornoTapınağı dedi: Selam, ben Steam atölyesi için mod yaptım. Modun içerisinde biraz cinsel içerikli görseller var. Bu modu atölyeye yüklesem bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne atöyle modları var bir bilsen. Aşırıya kaçmadıkça sorun olmuyor. Artı 0 Eksi
MistiornoTapınağı dedi: Selam, ben Steam atölyesi için mod yaptım. Modun içerisinde biraz cinsel içerikli görseller var. Bu modu atölyeye yüklesem bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne atöyle modları var bir bilsen. Aşırıya kaçmadıkça sorun olmuyor.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.369 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Ağustos 2023 #4 MistiornoTapınağı dedi: Selam, ben Steam atölyesi için mod yaptım. Modun içerisinde biraz cinsel içerikli görseller var. Bu modu atölyeye yüklesem bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Minecraft gibi bir oyun içinse (örnek olarak gösterdim Minecraft Steam'de yok) yasak değil ama Half-Life vb. bir oyun içinse değil. Artı 0 Eksi
MistiornoTapınağı dedi: Selam, ben Steam atölyesi için mod yaptım. Modun içerisinde biraz cinsel içerikli görseller var. Bu modu atölyeye yüklesem bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Minecraft gibi bir oyun içinse (örnek olarak gösterdim Minecraft Steam'de yok) yasak değil ama Half-Life vb. bir oyun içinse değil.
KS KS MistiornoTapınağı Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #5 427036 dedi: Hangi oyun olduğuna bağlı. Genelde sorun olmuyor ama. Oyunun atölyesinde benzeri içerikler varsa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Bannerlord'a yaptım sorun olur mu? Artı 0 Eksi
427036 dedi: Hangi oyun olduğuna bağlı. Genelde sorun olmuyor ama. Oyunun atölyesinde benzeri içerikler varsa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Bannerlord'a yaptım sorun olur mu?
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.075 Çözümler 23 16 Ağustos 2023 #6 MistiornoTapınağı dedi: Bannerlord'a yaptım sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Artı 0 Eksi
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.369 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Ağustos 2023 #7 MistiornoTapınağı dedi: Bannerlord'a yaptım sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz zaten +18 oyun. Artı 0 Eksi
MistiornoTapınağı dedi: Bannerlord'a yaptım sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz zaten +18 oyun.