Atom bilişim güvenilir mi?

847445

Picopat
Merhaba evde kullanmak için bilgisayar almayı düşünüyorum. Atom bilişim de oldukça uygun geldi. Sitedeki bilgisayarlardaki işlemcilerin kaçıncı nesil olduğunu biliyorum ikinci el olduklarınıda biliyorum normalde PC kullanmam ama lazım oluyor bazen. Atom bilişimi düşünmemin nedeni 1 yıl garanti vermesi telefona ROM atarken kullanacağım bilgisayar lazım kilit açma işlemi yapacağım 400 TL istiyor, bu yüzden ucuz bir PC lazım. Oyun için istemiyorum yani güvenilir mi acaba?

Hocam test edip alırsınız sizde parçaları. Zor değil satan kişiden test isteyin.

Adam işlemci satıyor anakart yok diyor mesela hazır ikinci el kasa alayım diyorum onlar vasat zaten 2 GB RAM'li PC mi olur ilana oyuncu PC yazmış bir de.

Fiyat performans değil. Hem ikinci el hem de düşük parçalar yüksek fiyata. Trendyoldaki sistemler gibi iki RGB koyup, dandik klavye mouse takıp tam set diye çok bilgisi olmayanlara iyiymiş f/p gibi gösteriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…