Kaos5801
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. Uzun zamandır hazır sistemlere bakıyorum. Birkaç sitede gidip geliyorum, karar veremedim. Gaming.gen var ama bilemiyorum. Başka sitelerde kasalara baktığımda satıcıya bakıyorum ve genellikle atom bilişim oluyor. Sizce atom bilişim güvenilir mi? Çoğu kişi buradan almayın demiş ama gaming.gen dışındaki çoğu sitelerde satıcı atom bilişim oluyor, çok sık görüyorum.
Mesela örnek olarak sistem bu sistem Teknosa'da satılıyor ama satıcı atom bilişim yani Teknosa sadece aracılık yapıyor, sizce güvenmeli miyim? Yıllar sonra o kadar para verip de dolandırılmak istemem. Herhangi bir sorun olursa süreç nasıl işler?
Bu konu hakkında bilgiye ihtiyacım var, tecrübe eden, yaşayan yardımcı olursa sevinirim.
Mesela örnek olarak sistem bu sistem Teknosa'da satılıyor ama satıcı atom bilişim yani Teknosa sadece aracılık yapıyor, sizce güvenmeli miyim? Yıllar sonra o kadar para verip de dolandırılmak istemem. Herhangi bir sorun olursa süreç nasıl işler?
Bu konu hakkında bilgiye ihtiyacım var, tecrübe eden, yaşayan yardımcı olursa sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: