Atom bilişimden 1366 soket anakart ve X5650 alınır mı?

Yerdeniz1

Hectopat
Merhaba öncelikle
Xeon X5650 bir sistem toplamak istiyorum. Anakart konusunda Türkiye'de ikinci elde satılan ürünlerin hepsi Çin'den gelmiş markasız ürünler. Zaten bu 1366 soket anakartlar markalı bulunmuyor, bulunsada Çin işi saçma sapan markalar.
Atom bilişimden Xeon X5650 ve OEM X58Pro anakart alınır mı?
Evet biliyorum Atom bilişim sattığı turbox bilgisayarlar ile kötü bir oluşum. Fakat bu iki ürün alınır mı? Elimde kalmadığı ve biraz overclock yapabildiğim sürece işime fazlasıyla yarar bu ürünler. Çin'den X5650 aldığımız zaman yaklaşık 150 TL tutuyor. 20 TL fazla vererek Türkiye'den 2 günde almayı tercih ederim açıkçası. Zaten Atom bilişimde yüksek ihtimal Çin'den getirtiyor bunları. Resimleri de ekledim.

Merhaba, anakart ve işlemciyi nasıl bir sistemde kullanmayı düşünüyorsunuz? İkisi bu fiyata alınmaz, X58 ölü bir platform.

Merhaba, anakart ve işlemciyi nasıl bir sistemde kullanmayı düşünüyorsunuz? İkisi bu fiyata alınmaz, X58 ölü bir platform.

Oyun oynayacağım. RX 570 ITX, 8 GB RAM ile kullanırım. Bu fiyata daha iyi bir tavsiyeniz var mı?

Tüm parçaları güncel sistem toplamak daha sağlıklı olur sanki.

Bu arada Anakart Çin işi olabilir. Aliexpress'te gezinirken buna benzeyen X79 kartlar görmüştüm.

Zaten Çin işi olduğunu biliyorum. Sana zahmet bilindik markalardan eğer varsa 1366 soket anakart atabilir misin?
Tüm parçaları güncel sistem toplamak daha sağlıklı olur sanki.

2500 TL bütçem var. Güzel bir sistem önerebilir misin?

Son düzenleme:
Zaten Çin işi olduğunu biliyorum. Sana zahmet bilindik markalardan eğer varsa 1366 soket anakart atabilir misin?

2500 TL bütçem var. Güzel bir sistem önerebilir misin?
Bahsettiğin parçalar elinde mi?

Bahsettiğin parçalar elinde mi?

Elimde
500 GB harddisk
Eski içinde sadece 1 fan olan kötü bir kasa
350W kötü bir 10 senelik PSU
GeForce 9500 GT
Dual Core E5500
ASUS P5KPL - am SE DDR2 anakart
Var sadece.
Fotoğraftaki ürünler yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…