F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.634 Makaleler 21 Çözümler 97 30 Kasım 2020 #21 Al kardeşim tek kelimeyle MÜKEMMEL.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 30 Kasım 2020 #22 Firma berbat, ürün berbat, fiyat berbat. Daha ne olsun? 3 hayırla uğurluyoruz! RX 560 alın. Sapphire Radeon RX560 4GB 128Bit GDDR5 Ekran Kartı (11267-18-20G) | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com
Firma berbat, ürün berbat, fiyat berbat. Daha ne olsun? 3 hayırla uğurluyoruz! RX 560 alın. Sapphire Radeon RX560 4GB 128Bit GDDR5 Ekran Kartı (11267-18-20G) | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #23 Denji dedi: Hem Atom Bilişim hem de TurboX... Allah korusun. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Argo İçerik Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Denji dedi: Hem Atom Bilişim hem de TurboX... Allah korusun. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Argo İçerik Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2020 #24 FalconPolat dedi: Al kardeşim tek kelimeyle MÜKEMMEL. Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyorsanız (!) koymayı unutmuşsunuz.
FalconPolat dedi: Al kardeşim tek kelimeyle MÜKEMMEL. Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyorsanız (!) koymayı unutmuşsunuz.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.634 Makaleler 21 Çözümler 97 30 Kasım 2020 #25 Denji dedi: Şaka yapıyorsanız (!) koymayı unutmuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben kullanmıyorum o dandik işareti. Anlayan anlar.
Denji dedi: Şaka yapıyorsanız (!) koymayı unutmuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben kullanmıyorum o dandik işareti. Anlayan anlar.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 30 Kasım 2020 #26 nevtugardic dedi: Yani alın mı diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... O söylediğimden bunu nasıl çıkardınız acaba?
nevtugardic dedi: Yani alın mı diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... O söylediğimden bunu nasıl çıkardınız acaba?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 30 Kasım 2020 #27 Denji dedi: Şaka yapıyorsanız (!) koymayı unutmuşsunuz. Genişletmek için tıkla... İroni olduğu çok belli. FTB, (!) işareti kullanmıyor.
Denji dedi: Şaka yapıyorsanız (!) koymayı unutmuşsunuz. Genişletmek için tıkla... İroni olduğu çok belli. FTB, (!) işareti kullanmıyor.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #28 BalikŞuşişi dedi: TurboX tamamen kalitesiz mallar üreten(!) bir firma. Genişletmek için tıkla... Burada yanlış bir kullanım var.
BalikŞuşişi dedi: TurboX tamamen kalitesiz mallar üreten(!) bir firma. Genişletmek için tıkla... Burada yanlış bir kullanım var.
Emrw Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 558 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #29 Ahmet Yasir YELER dedi: Ne önerirsiniz? Sıfır alacağım 2.el güvenmiyorum en fazla 850'ye çıkabilirim. Genişletmek için tıkla... MSI GT 1030 AERO ITX 2G OC 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu olabilir.
Ahmet Yasir YELER dedi: Ne önerirsiniz? Sıfır alacağım 2.el güvenmiyorum en fazla 850'ye çıkabilirim. Genişletmek için tıkla... MSI GT 1030 AERO ITX 2G OC 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu olabilir.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 30 Kasım 2020 #30 nevtugardic dedi: Burada yanlış bir kullanım var. Genişletmek için tıkla... BalikŞuşişi dedi: Almayın Genişletmek için tıkla... BalikŞuşişi dedi: Adını duyduğunuz anda kaçın. Genişletmek için tıkla... Bunları söylememe rağmen acaba nerede yanlış kullanım gördünüz?
nevtugardic dedi: Burada yanlış bir kullanım var. Genişletmek için tıkla... BalikŞuşişi dedi: Almayın Genişletmek için tıkla... BalikŞuşişi dedi: Adını duyduğunuz anda kaçın. Genişletmek için tıkla... Bunları söylememe rağmen acaba nerede yanlış kullanım gördünüz?