Atom Editörü Kurulum Hatası

SamiDuran

Yoctopat
Daha fazla  
Atom editörü kurulumunda sıkıntı yaşıyorum internette araştırdım ama galiba tek ben böyle bir sorun yaşıyorum. Görseldeki gibi açıldı uygulama.

Hata mesajı:

electron/js2c/renderer_init.js:15 (electron) crashReporter.start is deprecated in the renderer process. Call it from the main process instead.
log @ electron/js2c/renderer_init.js:15

index.js:129
29 Error: Cannot find module '..src\initialize-application-window.js'
Require stack:
- C:\Users\Dell İnspiron\AppData\Local\atom\app-1.58.0\resources\app.asar\static\index.html
at Module._resolveFilename (internal/modules/cjs/loader.js:797:17)
at o._resolveFilename (electron/js2c/renderer_init.js:43:689)
at Function.get_Module._resolveFilename (C:\Users\Dell İnspiron\AppData\Local\atom\app-1.58.0\resources\app\static\<embedded>:11:157920)
at Module.require (file:///C:/Users/Dell%20%C4%B0nspiron/AppData/Local/atom/app-1.58.0/resources/app.asar/static/index.js:61:43)
at require (internal/modules/cjs/helpers.js:74:18)
at Object.customRequire (C:\Users\Dell İnspiron\AppData\Local\atom\app-1.58.0\resources\app\static\<embedded>:1:802772)
at setupWindow (file:///C:/Users/Dell%20%C4%B0nspiron/AppData/Local/atom/app-1.58.0/resources/app.asar/static/index.js:170:24)
at window.onload (file:///C:/Users/Dell%20%C4%B0nspiron/AppData/Local/atom/app-1.58.0/resources/app.asar/static/index.js:106:9)

Dosya Ekleri

• atomerkanalıntısı.png
    atomerkanalıntısı.png
    104 KB · Görüntüleme: 56
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı