Atom N455 için hangi Linux kullanmalıyım?

Kusura bakmayın, link vermeyi unutmuşum.

Üzgün ifade atacak bir şey yok bence.
Sadece kendisinin yaşadığı ufak sorunlardan dolayı Lubuntu haterı olmuş
Lubuntu tavsiye etmem berbat bir dağıtım, onun yerine illedelinux hocamın yaptığı dağıtımlar var onları kullanabilirsin.
18.04 sürümünden sonrası kötü.

Kusura bakmayın, link vermeyi unutmuşum.

Sadece kendisinin yaşadığı ufak sorunlardan dolayı Lubuntu haterı olmuş
Aynen @gen2 de ufak sorunlar yaşadı değil mi? Lubuntu'yu sevmeyen kişiler de ufak sorunlar yaşadı değil mi? Lubuntu ile aynı hafiflikte ancak Lubuntu'dan daha iyi olan bir çok dağıtım var. @illedelinux 'un hazırladığı openbox oturumunu da denedim hem daha hafif hem de Lubuntu gibi sorun ve çökme yaratmıyor. Lütfen bir şeyi savunurken eksi ve artıları ile savun. Ve insanlara hater demeyi bırak.

LXQT "lightweight" denilmesine rağmen hafif ve stabil değil. LXDE stabil ve hafif. Bayağıdır 18.04 sürümünü kullanıyorum hiçbir hata ile karşılaşmadım.

Olabilir. Ama kendi görüşüm Void Linux'ta LXDE kullanmıştım. Gerçekten kanser etti beni.
Debian'da LXQT kullandım daha stabil ve hoş duruyordu.

Aynen @gen2'de ufak sorunlar yaşadı değil mi?
İnsan okumakta sıkınca çekince böyle oluyor ne yazık ki.
Lubuntu tavsiye etmem berbat bir dağıtım, onun yerine illedelinux hocamın yaptığı dağıtımlar var onları kullanabilirsin.

@illedelinux 'un hazırladığı openbox oturumunu da denedim hem daha hafif hem de Lubuntu gibi sorun ve çökme yaratmıyor.
Arkadaş 32 bit istiyor, @illedelinux hocam 32 bit yapmayı bıraktı.
Ve insanlara hater demeyi bırak.
Bırakayım mı? Hatersın işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…