EgehanAltintas Kilopat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #11 HackerMulayim dedi: 500 saat sonra Chrome yeni açılıyor. Genişletmek için tıkla... Onu pc olarak kullanmak bu saatten sonra bilgisayara hakaret olur. Büyük ihtimalle 12-13 senelik bir netbook. Robot olarak ödüllendirilmesi ve bir robot olarak yaşamını kaybetmesi gerekiyor...
HackerMulayim dedi: 500 saat sonra Chrome yeni açılıyor. Genişletmek için tıkla... Onu pc olarak kullanmak bu saatten sonra bilgisayara hakaret olur. Büyük ihtimalle 12-13 senelik bir netbook. Robot olarak ödüllendirilmesi ve bir robot olarak yaşamını kaybetmesi gerekiyor...
Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.872 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı 8 Mart 2021 #12 Windows 7, 8.1'den daha ağır bir işletim sistemi. 8.1'de Windows Defender'i kapatırsanız RAM açısından sistem daha da rahatlayacaktır.
Windows 7, 8.1'den daha ağır bir işletim sistemi. 8.1'de Windows Defender'i kapatırsanız RAM açısından sistem daha da rahatlayacaktır.
HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 9 Mart 2021 #13 Şimdi Linux Mint 32 Bit kurdum fena değil (yeni bir deneyim olmadı değil) peki ben bu sistemin yanına Windows 7 kursam Linux sorun çıkarır mı?
Şimdi Linux Mint 32 Bit kurdum fena değil (yeni bir deneyim olmadı değil) peki ben bu sistemin yanına Windows 7 kursam Linux sorun çıkarır mı?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #14 HackerMulayim dedi: Şimdi Linux Mint 32 Bit kurdum fena değil (yeni bir deneyim olmadı değil). Peki ben bu sistemin yanına Windows 7 kursam, Linux sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz.
HackerMulayim dedi: Şimdi Linux Mint 32 Bit kurdum fena değil (yeni bir deneyim olmadı değil). Peki ben bu sistemin yanına Windows 7 kursam, Linux sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz.