B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 29 Eylül 2020 #1 Mümkünse ikisinin de RAM kullanımı ve CPU kullanımı hakkında bilgi verebilecek var mı? Hangisi daha hafiftir? Hangisi daha işlevlidir? Hangisi daha çok destek sunar?
Mümkünse ikisinin de RAM kullanımı ve CPU kullanımı hakkında bilgi verebilecek var mı? Hangisi daha hafiftir? Hangisi daha işlevlidir? Hangisi daha çok destek sunar?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 29 Eylül 2020 #2 VS Code. Ancak sadece Javascript üzerine çalışıyorsan Atom daha kullanışlı gelebilir.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 29 Eylül 2020 #3 SideWinder dedi: VS Code. Ancak sadece Javascript üzerine çalışıyorsan Atom daha kullanışlı gelebilir. Genişletmek için tıkla... Hafiflilik konusunda da mı VS Code daha üstün?
SideWinder dedi: VS Code. Ancak sadece Javascript üzerine çalışıyorsan Atom daha kullanışlı gelebilir. Genişletmek için tıkla... Hafiflilik konusunda da mı VS Code daha üstün?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 29 Eylül 2020 #4 BalikŞuşişi dedi: Hafiflilik konusunda da mı VS Code daha üstün? Genişletmek için tıkla... Benim deneyimlerim bu yönde.
BalikŞuşişi dedi: Hafiflilik konusunda da mı VS Code daha üstün? Genişletmek için tıkla... Benim deneyimlerim bu yönde.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 29 Eylül 2020 #5 SideWinder dedi: Benim deneyimlerim bu yönde. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler . Peki neden JS konusunda "Atom daha kullanışlı gelebilir" dediniz?
SideWinder dedi: Benim deneyimlerim bu yönde. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler . Peki neden JS konusunda "Atom daha kullanışlı gelebilir" dediniz?
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 29 Eylül 2020 #6 Ben şu an VS Code kullanıyorum. HTML için kullandım şu ana kadar. VS Code eklentileriyle çok iyi bir editör oluyor. Şimdiye kadar hiç Atom kullanmadım.
Ben şu an VS Code kullanıyorum. HTML için kullandım şu ana kadar. VS Code eklentileriyle çok iyi bir editör oluyor. Şimdiye kadar hiç Atom kullanmadım.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 29 Eylül 2020 #7 Ben Atom ile C# yazarken editör sanki hantalmış gibi geliyordu, VS Code'ye geçtikten sonra baya hızlı gelmeye başladı.
Ben Atom ile C# yazarken editör sanki hantalmış gibi geliyordu, VS Code'ye geçtikten sonra baya hızlı gelmeye başladı.