VolkTyson Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 541 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #11 alperrenkli dedi: Öncelikle çalışmalarından dolayı seni tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum VolkTyson kardeşim sana ulaşmaya çalışıyorum bana özelden ulaşırmısın yama konusunda danışacağım Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum, discord kullanıyorsan en rahat ve hızlı olarak oradan ulaşabilirsin.
alperrenkli dedi: Öncelikle çalışmalarından dolayı seni tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum VolkTyson kardeşim sana ulaşmaya çalışıyorum bana özelden ulaşırmısın yama konusunda danışacağım Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum, discord kullanıyorsan en rahat ve hızlı olarak oradan ulaşabilirsin.
A alperrenkli Femtopat Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #12 VolkTyson dedi: Teşekkürler dostum, discord kullanıyorsan en rahat ve hızlı olarak oradan ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... discord telden kurulmuyor seninle görüşmem lazım bir şekilde özelden sana yazamıyorum tel de verirdim
VolkTyson dedi: Teşekkürler dostum, discord kullanıyorsan en rahat ve hızlı olarak oradan ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... discord telden kurulmuyor seninle görüşmem lazım bir şekilde özelden sana yazamıyorum tel de verirdim
VolkTyson Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 541 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #13 alperrenkli dedi: discord telden kurulmuyor seninle görüşmem lazım bir şekilde özelden sana yazamıyorum tel de verirdim Genişletmek için tıkla... Burada özelden yardımlaşmak yok ve yasak diye biliyorum. Discord veya donanım harici bir yerden ulaşabileceğin bir yer gelmiyor aklıma
alperrenkli dedi: discord telden kurulmuyor seninle görüşmem lazım bir şekilde özelden sana yazamıyorum tel de verirdim Genişletmek için tıkla... Burada özelden yardımlaşmak yok ve yasak diye biliyorum. Discord veya donanım harici bir yerden ulaşabileceğin bir yer gelmiyor aklıma
1 197761 Kilopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 441 Çözümler 3 20 Haziran 2025 #14 Yeni DLC geldi sanırım oyuna onun çevirisi de var mı?
VolkTyson Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 541 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #15 197761 dedi: Yeni DLC geldi sanırım oyuna onun çevirisi de var mı? Genişletmek için tıkla... Ne zaman geldi ? Eğer bu hafta içinde geldiyse bilgim yok valla senden duyuyorum. Yeni geldiyse dahil değildir.
197761 dedi: Yeni DLC geldi sanırım oyuna onun çevirisi de var mı? Genişletmek için tıkla... Ne zaman geldi ? Eğer bu hafta içinde geldiyse bilgim yok valla senden duyuyorum. Yeni geldiyse dahil değildir.
1 197761 Kilopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 441 Çözümler 3 20 Haziran 2025 #16 VolkTyson dedi: Ne zaman geldi? Eğer bu hafta içinde geldiyse bilgim yok vallahi senden duyuyorum. Yeni geldiyse dahil değildir. Genişletmek için tıkla... Haziran başında geldi hikaye DLC'si sanırım dahil değilse ekleyebilmeniz mümkün mü yamaya?
VolkTyson dedi: Ne zaman geldi? Eğer bu hafta içinde geldiyse bilgim yok vallahi senden duyuyorum. Yeni geldiyse dahil değildir. Genişletmek için tıkla... Haziran başında geldi hikaye DLC'si sanırım dahil değilse ekleyebilmeniz mümkün mü yamaya?