Atomic heart 73GB güncelleme

Arkadaşlar oyunu Xbox Game Pass for PC'de oynuyorum. 21 şubatta indirdim ve iki gündür bir sıkıntı olmadan oynuyordum. Az önce oyun 73GB'lık bir güncelleme indirmeye başladı ki oyunun kendisi zaten 75GB boyutundaydı. 15 yıldır video oyunu oynuyorum ilk defa böyle bir güncelleme gördüm birisi Putin'i arayıp küfür mü etti ne oluyor tam olarak bir bilen varsa anlatabilir mi?

Bildiğim kadarı ile bu bir Game Pass sorunu.
Bu sorunu yaşayan 40 civarı insana rastladım.

Oyun motorundan dolayı güncellemelerde küçük değişiklik yapsalar bile dosyaların büyük kısmı tekrar indirilmesi gerekiyor o yüzden böyle oluyor diye düşünüyorum. Aynısı mesela Mortal Kombat 11'de de oluyordu.

Güncelleme gelmiş. Olan bu. Biraz büyük sadece.
Oyun 250gb olsa 70gb güncelleme bir tık anlaşılabilir ama oyun kadar bir güncelleştirme nasıl olabiliyor benim merak ettiğim o. Şimdi düşünüyorum oyunu belki 2-3 yılda yaptılar ve 75 gb tuttu, 2 günde 73 gb lık bir içerik ve düzeltme yapmış olamayacaklarına göre bence acemiliklerinden dolayı bize oyunun düzeltilmiş halini tekrar indirtiyorlar.

İndirikden sonra o 75gbı ek 15 GB daha indirtiyor biz gene şanslıyız PS4 de galiba 60-65 GB ekliyormuş o 70 gbaytın üzerine.

Dosya Ekleri

• resim_2023-02-26_150334326.png
    17,5 KB · Görüntüleme: 45
İndirikden sonra o 75gbı ek 15 GB daha indirtiyor biz gene şanslıyız PS4 de galiba 60-65 GB ekliyormuş o 70 gbaytın üzerine.
Sırf bu yüzden yarısını bitirdiğim oyunu bırakmak zorunda kaldım 2 günde bir 70gb indiriyor dayanamadım güncellemeyi durdurdum iptal ettim baktım oyun yok olmuş silinmiş yani oyunu güncellerken bildiğiniz kaldırıp baştan yüklüyor. O yüzden güncellemeyi durdurunca oyunda silindi, rezalet gerçekten. Steame baktım böyle bir sorun yok epiğe savaş açıp milyarlarca dolara oyun firmaları satın alan koskoca microsoft daha bu oyunlara güncelleme veremiyor şaka gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…